Känslig vår från Södahl

När vädret är grått och kallt kan man alltid blunda, svepa filten tätt om sig och drömma om varma vårdagar. Södahl hjälper dig att förverkliga dessa drömmar med bland annat den vackra Mimosa-serien, som redan nu bjuder på vårnyheter för både bord och bänk - inomhus och utomhus.

Foto: F&H Group

Med sin fina, romantiska look i färgerna Hedge Green, Linen Blue och Coffee Brown är de nya Mimosa-produkterna i Södahls Outdoor-kollektion perfekta för att skapa små, mysiga oaser utomhus. Oaser som fungerar som en naturlig förlängning av hemmet under hela våren och sommaren.

Skönhet och styrka

På spanska betyder mimoso känslig. Och mimosaväxten, som inspirerat till de dekorativa och smala grenarna med fina runda blommor som pryder de nya dukarna och kuddarna, har fått sitt namn just för att växten är känslig - och viker ihop sina blad och stjälkar vid beröring.

Å andra sidan är materialkvalitet, design och funktionalitet lika starka som någonsin hos Södahl. Det gäller även de nya akryldukarna i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som har en praktisk, halkfri baksida. Dukarna är 140 cm breda, finns som metervara och är praktiska både inomhus och utomhus.

Härlig funktionalitet

Mimosa sittdynor är liksom dukarna certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, och med sitt graciösa uttryck passar de utmärkt till både bänkar och stolar i utemiljöer som ger ljus, luft och livskvalitet.

De slitstarka dynorna är tillverkade av 100 % polyester och mäter 40 x 40 x 5 cm. Förutom det vackra mimosamönstret har kuddarna en smart rem i läderlook och finns i tre nya färger, Hedge Green, Linen Blue och Coffee Brown, som alla passar perfekt till våren och hemmets små oaser.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023