Juljubileum med Medusa-Copenhagen

Efter 25 år älskar vi fortfarande julen lika mycket på Medusa-Copenhagen.

Därför har vi naturligtvis också massor av söta, roliga och knäppa nyheter gömda i julstrumpan under vårt jubileumsår, där vi mer än någonsin ser fram emot att fira högtiden – som alltid med mycket glitter och glimmer.

Julen är hjärtanens fest – och julgranen festens absoluta mittpunkt. Därför har vi på Medusa-Copenhagen, som in till förväxling liknar tomtens verkstad, skapat massor av nya lekfulla karaktärer som passar perfekt i både vårt intrikata kreativa universum och som färgglada dekorationer i julgranen.

Glasklart hantverk

Medusa-Copenhagen har alltid varit lika med enastående hantverk. Bokstavligt talat. För det finns inte två av våra handgjutna och handmålade figurer som är exakt lika. Som en nyhet har vi under jubileumsåret har vi också skapat en rad unika figurer i glas.

Möt till exempel hästen Harry med sitt fina täcke, Chess Rudolf med läcker lakritskonfekt på ryggen eller den lilla, bedårande Baby Rudolf. Som julkula i glas finns också en röd eller grön Rudolf med förväntningsfulla julleenden. Figurerna är alla mellan 12,2 cm och 13,5 cm höga.

Mer godis

Crunch och godis hör julen till. Att det alltid finns godis till hands garanterar färgglada Candygirl Rudolf tillsammans med Candyboy Rudolf, Santa Candy, Rudolf Candy och Miss Piggy, som alla är tillverkade i polyresin.

Supersöta är också Baby Joy och Baby Joe-julkulorna, som är 5 cm i diameter. Som alla andra julkulor och upphängningar är de vackra i julgranen, i fönstret eller på t.ex. en trollhasselgren – och de är naturligtvis formade med hjärtat, handgjutna med känsla och handmålade med glädje.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023