Italiensk caféstämning från Lyngby Glas

Med det nya, smakfullt minimalistiska Verona Caféglaset kan vilket bord som helst dukas så att det får en varmblodig italiensk caféstämning – även en sval skandinavisk aprilkväll. I all sin enkelhet får de vackra dricksglasen änglarna att sjunga.

Sjunger gör de även i Verona. Staden är världsberömd för att man varje sommar uppför operor under bar himmel i sin mäktiga romerska amfiteater. Lyckligtvis gör sig de nya munblåsta och genomfärgade caféglasen från Lyngby Glas sig bra både på sommaren och vintern – och såväl till vardags som till fest.

Underbara Verona

I århundraden använde invånarna i den norditalienska staden ett mycket speciellt material för sina byggnader. Ett material som ger Verona den speciella glöd som är något som är det första du lägger märke till när du anländer till staden: Den ljusröda marmorn.

Verona Caféglaset finns även i en rosa variant, men utöver detta kan det eleganta glaset även fås i färgerna Light green, Dark blue och Grey. Med andra ord finns det möjlighet att mixa och matcha med den övriga servisen.

Romantiska Romeo

De raffinerade, genomfärgade dricksglasen lämpar sig för servering av allt från mineralvatten och söt saft till färskpressad juice och läckra lemonader. Smakfull – på alla sätt – är nyheten från Lyngby Glas också när man serverar drinkar.

Det sägs att Shakespeares berättelse om den alltuppslukande kärleken mellan Romeo och Julia har sitt ursprung i Verona. Och det nya, vackra caféglaset, som kan fås i set med fyra 33 cl glas, ska nog också kunna väcka varma känslor och starka stämningar.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023