INU – insvept i välbefinnande

INU klär dig för de mest utsökta spa-upplevelserna. Njut av en sensuell paus insvept i en utsökt kimono eller de nya, lyxiga spa-handdukarna ...

Zone INU.

Zone Denmarks spa-kollektion INU lanserar en rad läckra textilier för lyxiga pauser i vardagen. Unna dig ett långt bad och fullända den lyxiga spa-känslan med de nya spa-handdukarna i mjukast tänkbara blandning av bomull och linne. Handdukarna har en inbjudande struktur och exklusiv bård med ett uttryck som är mjukt och rustikt på samma gång. Som en diskret dekoration är handdukarna broderade med INU:s fina vinjett.

Nu kan du även svepa in dig i INU:s nya luftiga kimono i fint, tvättat linne i klassiskt japanskt snitt med trekvartslånga påsydda ärmar. Kimonon är onesize, finns i färgen Naturen, och som en fin detalj är kimonons knytskärp fastsytt i ryggen för att du enkelt ska få tag i det.

Spa-handdukarna finns både som badhandduk (70 x 140 cm), handduk (50 x 100 cm) och en mindre handduk (40 x 60 cm) med den perfekta storleken för hand- eller fotspa. Serien finns i färgerna Grey och Nature.

Om INU

INU är närvaro – vardagslyx – i form av njutningslystnad inspirerad av den skandinaviska bad- och bastukulturens lugn, balans och sinnlighet. Det är läcker design, mjuka textiler och underbara, delikata dofter för en välförtjänt paus från vardagens jäkt och stress – en viskande inbjudan att skämma bort sinnena och njuta av nuet.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023