Inred med naturlig charm och hantverkskunnande

När vardagen kallar med sina många uppgifter och utmaningar är det viktigt att ha ett hem som inbjuder till lugn och eftertanke. Villa Collection Danmark är redo med nya skönheter för hemmet som hyllar hantverk, kvalitet och estetik.

Foto: F&H Group

Rost är en serie skulpturala vaser i stengods som nu utökas med en ny vas i en vacker benvit färg. Den nya skönheten kompletterar de befintliga nyanserna mörkbrunt, grönt och mörkblått och ger serien ett ljust och fräscht inslag.

Varje vas är helt unik och har inspirerats av naturens oförutsägbarhet och skönhet. Det unika uttrycket beror på den reaktiva glasyren, som varierar beroende på vasens form, bränntemperatur och position i ugnen. Vasernas olika uttryck gör dem perfekta både var för sig och i grupp, där de bildar en harmonisk symfoni av färger och former.

En ljuspunkt i vardagen
Vilma-lampan är en perfekt matchning för de nordiska designtraditionerna, med sitt fokus på enkelhet, funktionalitet och naturliga material. Vilma är en sladdlös LED-lampa med en naturfärgad rottingskärm och ekfot som fångar essensen av den skandinaviska estetiken. 

När lampan är tänd kan ljusstyrkan justeras för att passa alla stämningar och behov - från dämpad belysning till ett ljusare, intensivare ljus. Full laddning av lampan tar ca 7 timmar och ger mellan 8 och 16 timmars ljus beroende på vilken ljusstyrka du väljer.  --

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023