Hos Dottir Nordic design är "att göra en ansträngning" en dygd – även när du dukar

Att anstränga sig är en dygd som kan verka gammaldags i en värld som ofta värderar snabba resultat framför kvalitet. Men kärnan i detta tillvägagångssätt är en djup respekt för dem som kommer att äta vid ditt bord när du dukar. Du har ansträngt dig för att du värdesätter dem du får vara med.

Form, glasyr och färger omhuldas i Dottirs universum, ingenting lämnas åt slumpen.. Foto: Trine Bukh

Berättelser, funktionalitet och keramik

När Dottir tillverkar porslin är varje detalj en liten historia. Så är det med tabellinställningar. Du visar med din dukning att du själv har förberett - ansträngt dig. Oavsett om ni blir många eller bara en.

Tillfället är självklart hjärtat i varje dukning. Ska det vara högtidligt eller informellt. Formell eller informell. Fest eller romantik. Orsakerna kan vara många. Men kom ihåg att göra dukningen till ett spel och inte en syssla.

Oavsett tillfälle kan det vackra och detaljrika porslinet från Dottir Nordic Design förhöja hela upplevelsen. Det låter kanske konstigt, men mat och dryck kan faktiskt smaka bättre när det serveras med kvalitetsporslin.

Här är några exempel på Dottirs populära produkter från Samsurium-sortimentet. Handgjorda och designade med hjärta av våra briljanta designers Charlotte Adrian och Thora Finnsdottir.

Ha kul med dukningen

Se alla Dottirs ljusstakar, tallrikar och skålar på dottirnordicdesign.com och skapa din egen personliga dukning.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Det vackert dukade bordet

Vacker design, funktionalitet, nya trender och spännande färger möts på det vackert dukade bordet. Här kan du täcka upp med rå keramik, pastellfärgade fina tallrikar och glas gjorda av återvunnet material, för det handlar om att skapa ett personligt uttryck – i butikerna och i hemmet, där allt från tallrikar och glas står med bestick och textilier och spännande designelement som vaser, ljusstakar med mera som kan stå som kronan på verket. Men det vackert dukade bordet innehåller även funktionella och estetiska serveringsfat, skålar och tillbehör.

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponsrad

Hos Dottir Nordic design är "att göra en ansträngning" en dygd – även när du dukar

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponsrad

När dukningen blir små konstverk med Dottir Nordic Design

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023