Hoptimist kniper den gula ledartröjan

Våren ger ny energi, och hos Hoptimist ligger vi i hårdträning inför sommarens stora sportevenemang: Tour de France 2022, där de tre inledande etapperna körs i Danmark.

Spänn fast hjälmen och följ med, för det går undan när de senaste medlemmarna i Hoptimist-familjen sätter igång.

Sedan 1968 har hoptimisternas fantasifulla universum skapat glädje, optimism och massor av leenden. De båda figurerna Bumble och Bimble är i alla sina många roliga och charmiga skepnader en ikonisk del av dansk designtradition – och nu rullar det in tre nya åkare i startfältet med hoptimister.

Den gröna poängtröjan

De nya medlemmarna av Hoptimist-familjen är ett måste för alla Tour de France-fans som älskar att sitta på hjul och följ när tidsetapper, spurter och kungaetapper ska övervinnas.

Mitt i fältet sitter naturligtvis generalen, Hoptimisten med den gula ledartröjan, som styr fältet med sin strategiska känsla – och entusiastiska hopp på stället. När det är dags för spurt sekonderas han av den blixtsnabba hoptimisten i poängtröjan.

Den prickiga bergströjan

Om du är en verklig cykelfantast, är en av de absoluta höjdpunkterna alla kategorier när cyklisterna kommer fram till en brant bergsklättring. Här får både den gula ledartröjan och den gröna poängtröjan se bakhjulet när Hoptimisten med den prickiga bergströjan klättrar upp för berget i karaktäristiskt vaggande bergsspecialiststil.

De tre Tour de France-hoptimisterna är 14,4 cm höga och har en diameter på 10,3 cm – och både den gula, den gröna och den prickiga tröjan är designad för att få det goda humöret att lägga i en högre växel och släppa loss glädjen när segern är hemma.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023