Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

DISC-serien från Zone Denmark innehåller tre nya designer för den urbana nomaden.

Foto: F&H Group

Här kombineras kompromisslös enkelhet och modern mobilitet på ett vackert sätt. Det speciella med de tre möblerna i DISC-serien - bord, bänk och pall - är att de kan fällas ihop i ett nafs. Med DISC är det nu möjligt att utnyttja balkonger, altaner och små, förbisedda oaser i trädgården. Det är fritt fram att ta fram kaffet när vårsolen plötsligt tittar fram. Du kan enkelt skapa plats för en extra gäst vid bordet. Kort sagt, du kan se fram emot ett liv med mer flexibilitet och frihet året runt.

Bord och bänk med tillval

DISC-bordet har en diameter på 70 cm och är tillverkat av pulverlackerat stål, vilket gör det både väderbeständigt och underhållsfritt. Om du vill använda det på terrassen, balkongen eller kontoret är helt upp till dig. Bänken i samma material är perfekt för två personer med sin sittbredd på 80 cm. Trots sin lätta konstruktion är den robust. Detta gör den perfekt såväl för balkonger i stan som på sommarstugeterrassen. Precis som bordet kan bänken fällas ihop så att den är lätt att flytta eller packa undan när vintern närmar sig. Alternativt kan du placera den i hallen eller vardagsrummet och ställa små glas eller växter på den.

Ikonisk pall

Den trebenta pallen kan enkelt lyftas runt. När den inte används kan sitsen fällas upp och pallen fällas ihop. Platsbesparande och praktisk. Den runda sitsen och den enkla ramen har ett nästan ikoniskt utseende. Pallen är tillverkad av pulverlackerat stål, så den tål att stå både inomhus och utomhus. Den kan användas ensam eller tillsammans med bordet och bänken i samma serie.

DISC-serien är designad av Mavro//Lefèvre-teamet och är patentsökt. Patentansökan nr: PA 2022 70385.

Serien säljs av ledande järnaffärer, varuhus samt design- och livsstilsbutiker. Få mer information om de tre designerna eller hitta din närmaste återförsäljare genom att kontakta Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023