Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

DISC-serien från Zone Denmark innehåller tre nya designer för den urbana nomaden.

Foto: F&H Group

Här kombineras kompromisslös enkelhet och modern mobilitet på ett vackert sätt. Det speciella med DISC-seriens tre möbler - bord, bänk och pall - är att de kan fällas ihop i ett nafs. Med DISC är det nu möjligt att utnyttja balkonger, altaner och små, förbisedda oaser i trädgården. Det är fritt fram att ta fram kaffet när vårsolen plötsligt tittar fram. Du kan enkelt göra plats för en extra gäst vid bordet. Kort sagt, du kan se fram emot ett liv med mer flexibilitet och frihet året runt.

Bord och bänk med tillval

DISC-bordet har en diameter på 70 cm och är tillverkat av pulverlackerat stål, vilket gör det både väderbeständigt och underhållsfritt. Om du vill använda det på terrassen, balkongen eller kontoret är helt upp till dig. Bänken i samma material är perfekt för två personer med sin sittbredd på 80 cm. Trots sin lätta design är den robust när den används. Detta gör den perfekt för balkonger i staden såväl som på en sommarstugeterrass. Precis som bordet kan bänken fällas ihop så att den är lätt att flytta eller packa undan när vintern närmar sig. Alternativt kan du bjuda in den till hallen eller vardagsrummet och använda den för små glas eller växter.

Ikonisk pall

Den trebenta pallen kan enkelt lyftas runt. När den inte används kan sitsen fällas upp och pallen fällas ihop. Platsbesparande och praktisk. Den runda sitsen och den enkla ramen har ett nästan ikoniskt utseende. Pallen är tillverkad av pulverlackerat stål, så den tål att stå både inomhus och utomhus. Den kan användas ensam eller tillsammans med bordet och bänken i samma serie.

DISC-serien är designad av Mavro//Lefèvre-teamet och är patentsökt. Patentansökan nr: PA 2022 70385.

Serien säljs av ledande järnaffärer, varuhus samt design- och livsstilsbutiker. Få mer information om de tre designerna eller hitta din närmaste återförsäljare genom att kontakta Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023