Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

En kombination av pall och sidobord i papperssnöre samt en GRS-certifierad lampa (Global Recycled Standard) i papier-maché. Med sina senaste höstnyheter sätter Villa Styles nya standarder för användningen av naturmaterial i färgstarka och moderna möbler samt heminredningstillbehör.

Foto: Villa Styles

Med sin raffinerade färgskala adderar Villa Styles attityd till det enkla, nordiska uttrycket med en internationell twist, som är kärnan i Villa Collection Denmark. Ett personligt och unikt uttryck är också nyckelord för den sofistikerade möbeln i papperssnöre och den nya GRS-certifierade lampan som finns i tre färger.

Handgjord av återvunnet material

Den nya Styles-lampan har ett samtidigt både rått och delikat handgjort uttryck som gör den helt unik. Dessutom sticker papier-maché-materialet ut med sin speciella kvalitet eftersom den är gjord av 90 procent återvunnen bomullsmassa. Lampan har en 2 meter lång sladd, en diameter på 25 cm och en höjd på 44 cm.

Det rustika uttrycket skapar en speciell stämning, oavsett om lampan står i sovrummet, i ett öppet kök/vardagsrum eller välkomnar gästerna på byrån i hallen. Lampan finns i de tre vackra Villa Styles-färgerna rosa, blå och amber.

En stark möbeltradition

Från Hans Wegner till Børge Mogensen – det slitstarka papperssnöret är ett klassiskt material inom möbeldesign, och med sin skulpturala kombination av pall och sidobord ansluter sig nu Villa Styles på ett fint sätt till traditionen. 

Den 50 cm höga möbeln i färgerna amber och grön har en diameter på 40 cm och en stängd botten som kan vändas när du känner för en förändring. Produkten är tillverkad i FSC-certifierat papper och annat kontrollerat material (FSC-C166612) – och klarar en belastning på upp till 130 kilo, vilket på alla sätt gör detta till en stark Villa Styles-design.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023