Grundläggande läckerheter från Bastian

Höst och vinter är den tid på året då vi söker oss till köket och mysiga inomhusaktiviteter. Kanske fjäskar man lite extra när man bakar en kaka till klassens timme, eller bakar småkakor medan man planerar resten av julens godsaker.

Bra köksutrustning är mer än köksredskap som knivar och degskrapor av hög kvalitet, effektiva hushållsmaskiner och en elegant servis för servering. Det är också härliga och vackra textilier i form av exempelvis förkläden, handdukar och grytlappar – som Bastians höstuniversum är fyllt med fina exempel på.

Diskreta färger

Det finns inget behov av att byta ut hela köket, även om man kanske behöver förnyelse. Behöver skämma bort sig själv. Istället kan du skämma bort dig själv med nya vackra och funktionella textilier, som ger köket ett nytt uttryck.

Bastian erbjuder massor av läckra textilier, och med basfärgerna svart, grafit, ljusgrått och olivgrönt är det lätt att ge kökets look ett säkert men diskret lyft.

Diskret design

De fem delarna i Bastians textilset matchar varandra, den dämpade nordiska designstilen och basala köksbehov. Till vardags. Till fest. I december, när julen knackar på dörren, och vaniljkransarna ska bakas och klenäterna vridas.

Dessutom är alla delarna i Bastians vackra set tillverkade i 100 % ren, ny bomull och märkt med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - vilket garanterar att textilierna har testats och inte innehåller några skadliga ämnen.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023