Grundläggande läckerheter från Bastian

Höst och vinter är den tid på året då vi söker oss till köket och mysiga inomhusaktiviteter. Kanske fjäskar man lite extra när man bakar en kaka till klassens timme, eller bakar småkakor medan man planerar resten av julens godsaker.

Bra köksutrustning är mer än köksredskap som knivar och degskrapor av hög kvalitet, effektiva hushållsmaskiner och en elegant servis för servering. Det är också härliga och vackra textilier i form av exempelvis förkläden, handdukar och grytlappar – som Bastians höstuniversum är fyllt med fina exempel på.

Diskreta färger

Det finns inget behov av att byta ut hela köket, även om man kanske behöver förnyelse. Behöver skämma bort sig själv. Istället kan du skämma bort dig själv med nya vackra och funktionella textilier, som ger köket ett nytt uttryck.

Bastian erbjuder massor av läckra textilier, och med basfärgerna svart, grafit, ljusgrått och olivgrönt är det lätt att ge kökets look ett säkert men diskret lyft.

Diskret design

De fem delarna i Bastians textilset matchar varandra, den dämpade nordiska designstilen och basala köksbehov. Till vardags. Till fest. I december, när julen knackar på dörren, och vaniljkransarna ska bakas och klenäterna vridas.

Dessutom är alla delarna i Bastians vackra set tillverkade i 100 % ren, ny bomull och märkt med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - vilket garanterar att textilierna har testats och inte innehåller några skadliga ämnen.

Mer av...

05.03.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Fler färger och känslor från Hoptimist

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023