Gourmet-kvalitet från Pillivuyt

De flesta känner till Pillivuyt för dess eleganta porslin, som på grund av sin höga materialkvalitet är mycket funktionellt. Med serien Gourmet har det klassiska franska varumärket tagit steget från porslin till att även omfatta kastruller och stekpannor

Från hjärtat av Europa har Pillivuyt i mer än 200 år skapat handgjort porslin med en med mycket speciell gjutning och kvalitet. Porslin som går i arv genom generationer. Redan i början 1900-talet började varumärket att knyta nära band till de skickliga franska kockarna, som nu också kan se fram emot Pillivuyts nye Somme sauterpanna från Gourmet-serien.

Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet-serien är en rad effektiva köksredskap av högsta kvalitet, som passar både nybörjaren, den erfarna kocken och festmiddagen – men som också är gjorda för att användas i vardagen.

Under det eleganta franska utseendet är sauterpannan Somme nästan outslitlig, vilket inte minst beror på att pannan inte har någon beläggning och har en konstruktion med 3 lager: rostfritt stål, aluminiumkärna och rostfritt stål.

En praktisk medhjälpare

Sauterpannan i rostfritt 18/10-stål har svetsade non-heat-handtag i stål som minskar värmeöverföringen, och ett praktiskt lock med ånghål. Pannan, som kan användas på alla typer av spisar och som dessutom tål maskindisk, finns med en diameter på 24 eller 26 cm.

Den nya sauterpannan Somme från Pillivuyt Gourmet är en fantastisk och funktionell medhjälpare när det ska trollas i köket och skapas minnesvärda kulinariska upplevelser.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023