To Go Click och Keep Cool – moderiktiga tillbehör för dig som tänker på miljön

Med termosmuggen To Go Click och termosvattenflaskan Keep Cool kan du ta med dig både varma och kalla drycker till jobbet eller skolan, när du är ute med barnvagnen, är i trädgården eller besöker parken eller på annat sätt är ”on the go”.

Båda produkterna är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med vakuumfylld dubbelvägg, vilket säkerställer en hög termoseffekt – din favoritdryck håller temperaturen i många timmar.

Vårens färger är inspirerade av naturen och dess blomster. Den feminina looken passar in i modebilden, och färgerna förmedlar en positiv anda. To Go Click och Keep Cool är två funktionella och moderiktiga accessoarer som du lätt kan ta med i väskan, cykelkorgen eller bilen.

To Go Click är perfekt för dagens första kopp kaffe eller te eller för din eftermiddagsfika. Det är smart design och funktionalitet i en mugg. Genom att trycka lätt på toppen öppnar du muggen och du kan dricka hela vägen runt om. Tryck bara en gång till för att stänga muggen. Locket kan du dessutom använda som spegel när det är dags att kolla frisyren och läppstiftet.

mineralvatten kallt när du behöver en förfriskning. Keep Cool, formgiven av den italienska designduon Debiasi Sandri, vann det prestigefyllda German Design Award 2020 inom kategorin Tabletop, där juryn ansåg den enkla och bekväma runda designen vara en attraktiv följeslagare i vardagen.

To Go Click och Keep Cool i de nya färgerna finns i butikerna från mars och med ännu fler färger sedan innan kan du alltid hitta en som matchar din personliga stil.

Mer av...

05.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Låt maten stå i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

29.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

23.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

En modern klassiker

21.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Vakna upp från en god natts sömn

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023