Formstark förändring från BITZ

Kusintha betyder förändring – och förändring kräver kreativitet och nytänkande. På BITZ har det löpande arbetet med att utveckla och optimera sortimentet nu bland annat resulterat i fina tillskott till Kusintha-serien.

Enkelt och ändå så raffinerat. Med sin stilrena, räfflade design gör den nya Kusintha-karaffen sig bra på allt från sensommarens lunchbord till höstmiddagar i skenet från levande ljus. Karaffen finns i klarglas samt i fyra fina färger som alla matchar den karaktärsfulla glasyren på BITZ stengods perfekt.

Fulländad design

Hemgjord flädersaft, morgonjuice eller ett glas vatten till kaffet eller vinet. De nya tillskotten till Kusintha-kollektionen kan användas och avnjutas i många olika sammanhang, och förutom att de har en vacker och funktionell design är alla nyheterna tillverkade i genomfärgat glas. 

Den nya karaffen finns i en helt transparent variant och i färgerna grönt, gult, rosa och blått. Det gör att de matchar färgerna på BITZ stengods perfekt och enkelt kan mixas och matchas – men med sitt stilrena utseende är Kusintha samtidigt riktigt vackra på ett bord som går ton i ton.

Förändring som förändrar

Kusintha-karaffen är i en bra, stor storlek och rymmer 1,2 liter. Den är 25,5 cm hög och har en diameter på 9,6 cm.

De nya Kusintha-artiklarna skapar inte bara förändring på middags- eller frukostbordet, för när du köper artiklar ur kollektionen går en del av beloppet till Kusintha-projektet. Ett projekt skapat i samarbete med Folkekirkens Nødhjælp som skapar hopp och förändring för utsatta barn i världens fattigaste områden i Afrika.

OBS! Kusintha-karafferna beräknas finnas  i lager den 17 september 2021.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023