För den inre skönheten

Nu lanserar INU en riktigt fin karaff i keramik med en liten tillhörande kopp – som gjord för mineralvatten eller iste, när du njuter av en tyst paus i badkaret, bastun eller din favoritplats i solen.

Den vackra karaffen från INU kompletteras av koppar och snacksskålar i samma enkla och organiska design..

Vackra nyheter från Zone Denmarks spa-serie INU. Neu Studio har designat den fina karaffen i fin och feminin design i matt och blank keramik. Den lilla koppen kan användas som lock, så att du kan bära båda delarna med en hand. Det gör att du har andra handen fri till att bära med dig din spa-handduk, en bok eller den matchande keramikskålen med snacks.

Båda skålarna och extra koppar finns i boxar med två stycken i varje. De har en dekorativ kant som kontrasterar mot den matta och blanka texturen och gör det möjligt att stapla dem till ett skulpturalt stilleben. En fin presentidé till en livsnjutare eller bara för härlig egentid.

Om INU

INU är närvaro – vardagslyx – i form av njutningslystnad inspirerad av den skandinaviska bad- och bastukulturens lugn, balans och sinnlighet. Det är läcker design, mjuka textiler och underbara, delikata dofter för en välförtjänt paus från vardagens jäkt och stress – en viskande inbjudan att skämma bort sinnena och njuta av nuet.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023