För att källsortering är god stil

Om ni källsorterar i hushållet eller om ni har en egen kompost – då har Zone Denmark en praktisk nyhet för er.

CIRCULAR: Zone Denmark lanserar nu en snygg och praktisk behållare som gör att du kan hantera avfallet med stil..

CIRCULAR är en smart bordshink för bioavfall – den första i en ny serie avfallsbehållare för dig som både tänker på miljön och uppskattar snygg design. 

Källsortering är bra, men det kan vara en utmaning om man gillar en minimalistisk inredningsstil – och kanske till och med har långt till närmaste återvinningsställe. 

Den nya serien CIRCULAR från Zone Denmark presenterar nu ett stilsäkert förslag på en praktisk lösning. Den första behållaren är en fin liten 3-litersversion som kan stå på köksbordet – med snygg design och alltid nära till hands för grönsaksskal, kaffesump, matrester och annat bioavfall.

Senare i år kommer fler eleganta avfallsbehållare i olika storlekar – alla designade av VE2. Alla behållare har lock som kan hängas på sidan av hinkarna så att de kan vara öppna när de används. Och så har de naturligtvis ett handtag så att du enkelt kan bära dem till komposten eller till din stora behållare för bioavfall när det är dags att tömma dem. 

CIRCULAR bio avfallsbehållare finns i färgerna Black och Garden Green. 

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolkar trenden i nära dialog med innovativa danska designers. Resultatet är funktionell inredningsdesign som utmanar det konventionella, kittlar nyfikenheten och gör livet vackrare varje dag. Vårt uttryck är ärligt och minimalistiskt och designen formger vi i attraktiva material som är lika nyskapande som produkterna. Vi har vunnit flera internationella designutmärkelser – och det är fantastiskt. Men vår motivation är designälskare världen över som delar vår passion för det enkla och positiva.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023