För att det alltid finns något att skåla för

Nu finns det nyheter igen i ROCKS-kollektionen av exklusiva glas i blyfri kristall. Den här gången lägger vi till champagneglas till serien och ett charmigt twister-glas med lätt välvd botten för t.ex. rom eller bara ett glas vatten.

Drick din champagne med stil, och låt det nya twister-glaset från ROCKS locka fram leendet hos dina gäster..

Champagne ska serveras med stil. Så servera den i de vackra nya champagneglasen från Zone Denmarks kollektion ROCKS. De eleganta munblåsta glasen har en hög, smal kupa så att du kan njuta av att se de sprudlande bubblorna. 

De får sällskap av det nya twister-glaset – ett lågt glas som överraskar med sin välvda botten som ger det en lätt vridning på bordet. Och du kan vara lugn –det kommer inte att välta, men det är svårt att hålla fingrarna borta från det. Använd det för t.ex. rom, cocktails eller som vattenglas.

Båda glasen är designade av Mavro//Lefèvre i samma fina formspråk som de övriga glasen i serien. Champagneglasen finns i lådor med fyra stycken, medan det är tre twister-glas i en låda. Och man kan ju alltid hitta en anledning att skåla! 

Om ROCKS 

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren. 

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023