Färgglada frestelser från Lyngby Glas

Vackra mönster och fina färger kombineras i serien Sorrento från Lyngby Glas, som än en gång befäster sin status som en modern klassiker. Den gör det med de nya, färgglada assietterna och highball- och whiskyglas.

Strax söder om Napoli ligger den vackra staden Sorrento. Staden var ursprungligen grekisk, men idag är den symbolen för södra Italien, och till och med namnet leder tankarna till gnistrande sol, läckra sorbeter och sommardrinkar. Nu serverat på assietter och i glas med samma namn som staden.

Modern elegans

Lite läckra snacks, en elegant förrätt eller en läskande portion sorbet. De nya assietterna i Sorrento-serien är inte bara vackra på bordet, utan har också en mängd användningsområden.

Med sitt karakteristiska mönster och genomfärgade glas förenar Sorrento en skarp, modern stil med klassisk elegans och skönhet. Assietterna gör sig därför bra både på ett festdukat lunchbord och för avslappnat eftermiddags- och kvällsmys.

En sensuell skål

Oavsett om du gillar whisky on the rocks, saft, vatten eller en god långdrink, lyfter Sorrento-glasens design hur du upplever drycken med dina sinnen genom sina vackra fasetter, som reflekterar ljuset.

Både assietterna, som har en diameter på 16 cm, och glasen fås i 4-pack, i de snygga färgerna amber, grönt, blått och rosa. Whiskyglasen rymmer 32 cl, medan highball-glasen rymmer 38 cl – och hela Sorrento-serien är som gjord för att kasta solsken över varje bord.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023