Exklusiva designdetaljer från Gense

Gense är kända för att kombinera stark kvalitet med hög funktionalitet. Den säkra blicken för läcker, skandinavisk design tar sig naturligtvis också uttryck i varumärkets exklusiva urval av vackra tårtgafflar och bestickset.

Gense Fuga tårtgafflar.

Det finns något för alla när det ska lastas på tårta på Gense-gaffeln. Som den klassiska Nobel-tårtgaffeln, som togs fram inför Nobelprisets 90-årsjubileum och är inspirerad av Karl XIV Johans silverbestick – eller den supermoderna Twist med sin dekorativa vridning som ger gaffeln ett unikt utseende. Gemensamt för båda är de träffsäkra designdetaljerna och den höga finishen.

Ett säkert samlarobjekt

Det karakteristiska ögat i änden på skaftet gör att besticksetet Pantry kan hängas upp, och denna smarta detalj innebar också att Pantry blev känt som ”sjömansbesticken”. Idag har besticken redan blivit en modern klassiker och är ett säkert samlarobjekt. 

Pantry har designats av Henning Seidelin, som är en av Danmarks bästa bildhuggare. Han står även bakom besticksetet och tårtgaffeln Steel Line, som med sin eleganta design och behagliga linjer passar in perfekt i de flesta hem och till de flesta dukningar.

Ren och återvinningsbar lyx 

Fuga är ren lyx från Gense. Det är namnet på ett läckert bestickset samt en tårtgaffel som känns igen på sin raffinerade blandning av ett blankt huvud med matt skaft, båda delar i rostfritt stål.

De imponerande hantverkstraditionerna går igen i tårtgaffeln Oxford, som fängslar med sin vackra design och sitt djupa mönster. På sitt eget unika sätt är Oxford och de andra bestickserierna och tårtgafflarna uttryck för Genses tydliga, precisa och subtila design – och så kan de alla återvinnas.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023