Evig glädje från Villa Collection Denmark

Form och funktion bildar en högre enhet i Villa Collection Denmarks vackra mugg Evig. Porslinsmuggarna har fantastiska ytor och unika färger som gör varje mugg till ett stycke konsthantverk – som gör att kaffet och teet smakar extra gott.

När höstrusket är här och vintermörkret långsamt kryper närmare är det hög tid att mysa och njuta vardagens små oaser inomhus. Med de nya, superfina porslinsmuggarna från Villa Collection Denmark är det upplagt för vackra och varma stunder med levande ljus – och Evig glädje.

Rå och unik natur

Evig är vackra porslinsmuggar med en fin och rustik look som ligger helt rätt i tiden och som matchar den skandinaviska naturen på hösten perfekt. Evig är helt enkelt god och hållbar smak.

Det vackra uttrycket beror på att porslinet är glaserat med en reaktiv glasyr, som ger varje mugg ett speciellt utseende beroende på var i ugnen den står när glasyren bränns och på ugnens temperatur. För att understryka det karaktärsfulla uttrycket är varje mugg dessutom handdekorerad.

Fyra vackra färger

Muggen Evig rymmer 0,35 cl, har en diameter på 8 cm och en höjd på 10 cm. Det kan fås i en vacker enfärgad brun eller grön version, samt i färgkombinationerna blå/brun och grön/vit.

Evig passar perfekt tillsammans med en annan av Villa Collection Denmarks succéer: Fjord-serien. Charmen med muggarna i Fjord- respektive Evig-serien är att ingen produkt är den andra lik – varje produkt ger en unik upplevelse.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023