Ett hållbart ljus i mörkret

De nya, handvävda lamporna i rotting från Villa Collection Denmark är vackra att skåda – och bra för ditt samvete. Rotting bidrar nämligen till att bevara regnskogen och är dessutom ett av de snabbast växande materialen för möbeltillverkning.

Villa Collection Denmark .

De vackra rottinglamporna, som finns i tre olika storlekar, ger ett mjukt och elegant ljus. Lamporna från Villa Collection Denmark är handvävda av naturlig indonesisk rotting, som är känt för att vara ett hållbart men lätt material. Lätt är det också att sköta lamporna, som bara behöver torkas av med en fuktig trasa.

Hållbart hantverk

Naturlig skönhet kombinerat med hantverksmässig finess – det symboliserar de nya rottinglamporna från Villa Collection Denmark. En vacker och varmt lysande detalj som passar väl in i den svala, skandinaviska inredningsstilen.

Rotting är en typ av gräs. Ett hållbart material som växer supersnabbt och regenereras på bara fem till sju år. Rotting bidrar dessutom till att bevara regnskogen, eftersom den växer från skogsgolvet och upp längs träden likt lianer.

Ett naturligt utseende

De handvävda rottinglamporna har vackra, runda former. Formerna understryker lampornas naturliga och vackra gyllene utseende samt det mjuka ljuset som de ger – med en glödlampa på max 40 watt.

Lamporna finns i storlekarna D30 x H20 cm, D40,5 x H25 cm och D50 x H30 cm och fungerar perfekt som ett behagligt och hållbart ljus i mörkret. I hallen, sovrummet eller i myshörnan i vardagsrummet.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023