En tvättäkta skönhet ser dagens ljus

Organiskt uttryck och praktisk. Zone Denmarks nya tvättkorg i UME-serien är estetik och praktisk funktion i vardagen i vacker förening. Tvättkorgen finns i sju färger och är redo att bli en del av hemmet och vinna hjärtan den här hösten.

Zone Ume tvättkorg.

Nu blir det enkelt att hålla ordning på tvätten. UME-tvättkorgen är tillverkad i slitstark polypropen, som tål fukt och är enkel att torka av. Korgen har tunna lodräta luftkanaler runt om som säkerställer konstant cirkulation. De ger korgen ett lekfullt och lätt uttryck som understryks ytterligare av de båda cirkelformade hålen, som fungerar som handtag när du ska flytta den. 

Pluspoäng för praktisk funktion

En tvättkorg är en av de saker i inredningen som du kommer i kontakt med varje dag. Det viktigaste är därför att den är lätt att komma åt. Därför är det smart att locket kan tas av, men bättre ändå är att det du inte alltid behöver göra det. Strumpor, underkläder, t-shirtar och andra små textilier kan enkelt kastas ner i korgen via hålet i mitten. 

UME-tvättkorgen kännetecknas av sitt välkomnande och organiska uttryck, som passar in i de flesta hem. Den är 54 cm hög och har en låg vikt. Trots det står den stabilt på golvet. De runda formerna är sköna att vidröra, och korgen är generellt lätt att hantera.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023