En stark Norm från Gense

En norm är ett uttryck för en social riktlinje – för värderingar som ska säkerställa att vårt sätt att leva och uttrycka oss på håller en viss standard.

Norm från Gense by Jacob Jensen Design..

Med bestickserien Norm sätter Gense en mycket hög standard för både funktionalitet, materialkvalitet och design.

Norm är en enkel och smakfull nyhet från Gense by Jacob Jensen Design. Med sina rena och mjuka linjer passar Norm bra på allt från sommarens lunchbord utomhus till det eleganta middagsbordet, där klassiska designdygder uttrycks med en modern look med spännande vinklar.

Nordisk tidlöshet

Gense har i mer än 100 år tillverkat bestick av hög kvalitet och är idag en av Skandinaviens största leverantörer av väldesignade och funktionella bestick.

I Jacob Jensen Design har Gense fått en samarbetspartner som har skapat en lång rad ikoniska produkter, som alla har den tidlösa, nordiska designen gemensamt. Det gäller även bestickserien Norm, som med sina rena, mjuka former känns som en naturlig förlängning av handen.

Formsäker kvalitet

Ergonomi och estetik balanseras på ett utsökt sätt i Norm, där de kompromisslösa, närmast arkitektoniska linjerna ger en upplevelse som sätter en ny standard vid bordet. Knivarna, gafflarna, skedarna, teskedarna och steak-knivarna är alla tillverkade i rostfritt stål – med den elegant sidenmatt finish.

Norm visar – än en gång – Genses säkra känsla för att kombinera formsäker design med både hög materialkvalitet och hög funktionalitet. En stilsäkerhet som har gjort Gense till kunglig hovleverantör i Sverige.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023