En solid tolkning av en modern klassiker

Zone Danmark lanserar nu servisserien EAU. En enkel och stilren serie med många kvaliteter. Tack vare en diskret kant som upprepas på de olika delarna i serien kan servisdelarna staplas stabilt. Det gör det mycket enklare att duka av och på bordet och optimerar utrymmet i köksskåpet. EAU är bokstavligt talat en gedigen tolkning av en vacker, modern klassiker.

Foto: F&H Group

Essensen av gott sällskap 

EAU uppfyller en önskan från många moderna konsumenter om mer lugn och ro och ostörd social samvaro i sina hektiska liv. Måltiden har hamnat i centrum som en återkommande paus som vi njuter av tillsammans med vänner, familj eller själva. Nu är det dags att titta på hur vi faktiskt iscensätter måltiden i våra hem. Och här är EAU med sitt tidlösa och vänliga uttryck omisskännligt. Allt överflödigt har tagits bort, vilket tar oss tillbaka till kärnan: närvaron kring maten.

Buffémys i hem och trädgårdar

När du är värd för en fest eller sammankomst öppnar EAU-serien upp nya möjligheter. Tack vare den subtila stabiliteten kan du enkelt stapla tallrikarna och skapa de opretentiösa och charmiga buffépresentationer som är välkända från Sydeuropa. Den mysiga självserveringen har blivit populär, eftersom stämningen ofta är bättre runt en buffé. Med EAU kan du bjuda in till tapas hemma, tårtbuffé i trädgården eller en spontan middag med grannarna på gatan.

Skönhet utan bäst före-datum

Hållbar design handlar inte bara om att välja bra material. Det är lika viktigt att hitta en tidlös look som du kommer att tycka om att titta på år efter år. Neu Studio, företaget bakom designen av EAU-serien, har lyckats. De genomgående runda, organiska formerna är klassiskt vackra och tillverkade av porslin i färgen Offwhite. Serien består av tallrikar och skålar i olika storlekar samt en kopp och en karaff. Tallrikarna kan enkelt placeras ovanpå skålarna och fungerar då som lock. 

EAU-serien finns tillgänglig i ledande järnaffärer, varuhus samt design- och livsstilsbutiker. För mer information om färger, produkter eller var du hittar närmaste återförsäljare, kontakta Zone Denmark på +45 89 28 13 00.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023