En liten nyhet med stor betydelse från BITZ

När Christian Bitz designade den populära stengodsserien Gastro utgick han från sina kunskaper på hälsoområdet.

Nu lanserar BITZ ett litet tillskott med stor betydelse: En mindre tallrik som stödjer nutritionistens mål med Gastro-serien, nämligen att göra det enklare att ha koll på portionsstorlekarna – och därmed på hälsan. 

Det var med stengodsserien Gastro som BITZ började. Idag omfattar varumärkets sortiment mycket mer än den klassiska matservisen, men det betyder inte att arbetet med Gastro har satts på paus. Tvärtom utvecklar BITZ kontinuerligt nya Gastro-produkter som det bara är att plocka ner från hyllorna och göra till en del av en hälsosammare vardag. Ett exempel på detta är den lilla nya tallriken med stor potential.

En fest för alla fem sinnen

Att äta från en tallrik med lite mindre ätyta kommer för de flesta människor att få en bra psykologisk effekt – och få dem att äta mindre. Helt enkelt för att portionerna ser större ut på den mindre tallriken.

Men bara för att något är hälsosamt behöver det inte vara tråkigt. Det är BITZ och Gastro-servisen ett färgglatt exempel på. De eleganta tallrikarna är med sina sprudlande färger och vackra, blanka glasyr en fest för alla fem sinnen.

Mixa och matcha

Med sin enkla och eleganta design presenterar Gastro-tallrikarna samtidigt som värden serverar på bästa möjliga sätt. Tillskottet av den nya tallriksstorleken öppnar upp för ännu fler användningsområden för servisen och gör att konsumenten kan mixa och matcha olika färger och storlekar.

Den nya Gastro-tallriken är 17 cm i diameter och finns i nio olika färgutföranden: Cream/cream, Grey/cream, Black/amber, Black/lilac, Grey/light pink, Grey/light blue, Grey/grey, Black/dark blue, Black/green. Alla skapade för att förvandla vardagen till en fest och ge färg åt vardagsmaten.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023