En helt ny form för en Mepal-hit

Eller kanske rättare sagt en säker Mepal-hit i en ny form? Många känner nämligen utan tvekan redan till Mepal Cirqula, den runda och smidiga allroundskålen som kan användas till alla slags matvaror – både i kylskåpet och frysen.

Mepal Cirqula Rektangulär.

Nu kommer Cirqula i en ny, rektangulär variant. Den är som ett komplement till originalet som gör det enklare att förpacka matvaror i alla slags former.

Den är precis lika säker i både design och funktion som originalet. Och precis som sin runda kollega är den nya Mepal Cirqula Rektangulär dessutom helt BPA-fri. Så klart.

Med Mepal Cirqula kan användaren tryggt förvara allt från favoritpastan till resterna av de smarriga pajen som familjen fick till middag.

Allround – även som fyrkant

Genom årtiondena har Mepal, med sina många smarta och väldesignade lösningar förl bland annat förvaring, gjort livet enklare och mer hållbart för sina användare. Mepal Cirqula Rektangulär är inget undantag.

Även om den nya medlemmen i Cirqula-familjen är fyrkantig är den allround. Mepal Cirqula Rektangulär är med andra ord perfekt för såväl kylskåp som frys och tål även både mikrovågsugn och diskmaskin. Skålarna har ett smart lock med transparent fönster och eftersom de är lukt- och lufttäta håller de maten fräsch länge.

Vackra nordiska nyanser

Skålen finns i sex storlekar, från 500 ml, 750 ml, 1 000 ml, 1 500 ml och 2 000 ml till den stora skålen på 3 000 ml. De många storlekarna och den fyrkantiga formen gör Mepal Cirqula Rektangulär enkel att stapla i köksskåpet – och lätt att stapla i varandra.

Den nya, innovativa Mepal Cirqula-skålen finns i flera olika vackra nyanser som nordic blue, nordic white, nordic black, nordic green, nordic blush, nordic berry, nordic denim och nordic pine. Oavsett färg är Mepal Cirqula Rektangulär en smart förvaringslösning. Lika snygg att se på som den är smart att använda.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023