En färgsprakande sommar med Sorrento

Lyngby Glas inleder sommaren med nya vackra tillskott i den färgstarka Sorrento-serien. Den eleganta designen kombinerar klassisk skönhet med modern stil, och med sitt distinkta mönster är glasserien ett perfekt komplement och en vacker kontrast till den minimalistiska, nordiska dukningen.

Foto: F&H Group

Tänk på de bästa upplevelserna du har haft runt middagsbordet. Det är inte bara maten som är viktig, eller hur? Det är hela atmosfären - de tända ljusen, de goda skratten och naturligtvis den vackra dukningen. Och det är där Sorrento kommer in i bilden. 

"Sorrento gör varje middag till en speciell händelse"

De nya vinglasen i serien är perfekta för långa sommarkvällar – eller mysiga vintermiddagar – med vänner och familj, och tillsammans med de matchande tallrikarna skapar de ett välkomnande och festligt bord. Och när det är dags för en liten skål hjälper de nya shotglasen till att lyfta stämningen.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023