Elegant styrka från Lyngby Glas

Med Torino lanserar Lyngby Glas en serie vackra, lätta glaskoppar och muggar som är perfekta för både varma och kalla drycker.

I serien finns även långa, raffinerade glasskedar i fyra färger, som på ett elegant sätt matchar handtaget på både glas och muggar.

Torino (Turin) var Italiens första huvudstad och är idag särskilt känd för att staden är så vacker och för sina många kaféer. Och när det kommer till kaffe har staden en lång och stolt tradition, för det var i Torino (Turin) som den internationellt kända kaffekonnässören Lavazza 1895 började rosta sina kaffebönor själv.

Styrka med lätthet

Torino-serien är perfekt för kaffedrickande. Trots sitt lätta och fina uttryck kan du enkelt servera riktigt varmt kaffe i de vackra kopparna och muggarna. De är gjorda av klart borosilikatglas, vilket innebär att de är reptåliga och tål även temperaturchock.

Faktum är att muggarna och kopparna i Torino-serien tål både frys och ugn upp till 300 °C – de tål dock temperaturvariationer på högst 120 grader. Det gör att de passar till allt från iste och desserter till en kopp varm choklad eller kanske ett glas glögg när julen står för dörren.

Smakfulla färgstrimmor

En raffinerad detalj på de fina Torino-kopparna och -muggarna i klarglas är det färgade handtaget i blått, grönt, amber eller smoke.  Eleganta är också de tvåfärgade glasskedarna i serien, som mäter 18 cm och finns i färgkombinationerna koboltblå/ljusblå, rökfärgad/ljusgrön, bärnsten/koboltblå och grön/rosa.

Kopparna rymmer 30 cl, medan muggarna rymmer 35 cl. Båda storlekarna tål att diskas i diskmaskin, men vi rekommenderar att du diskar skedarna för hand. Med Torino ger Lyngby Glas återigen den klassiska designen en twist med detaljer från tidens hetaste inredningstrender.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023