Elegant diskset i hållbara material

Kärnan i CIRCULAR-serien är förmågan att fånga tidens trender och ge dem ett tidlöst uttryck. Det senaste exemplet är det eleganta disksetet med allt du behöver vid diskbänken.

Zone CIRCULAR.

CIRCULAR-disksetet består av en borste, disktrasa och caddy. Den sistnämnda är tillverkad i robust ABS-plast som tål vattenstänk och liknande som den utsätts för på köksbänken. Borsten är tillverkad i polypropen och den stickade disktrasan är gjord av 100 % bomull.

Stor flexibilitet på liten yta

Det solida handtaget ger ett bra grepp när du ska flytta setet. Dessutom kan det placeras i hela tre olika lägen: upprätt för användning som bärhandtag, vinklat bakåt som dold förvaringsplats för den medföljande disktrasan eller nedfällt på framsidan av setet för att spara plats om du t.ex. förvarar det under vasken. Med andra ord får du med detta set stor flexibilitet på få kvadratcentimeter.  

Välj tvål själv

Disksetet har plats för en tvålpump som du väljer själv.  Zone Denmarks populära UME tvålpump, som finns i matchande färger, är det självklara alternativet. Ett annat förslag är doftdesignern Adam Aamands doftserie Botanical Scents, som består av två underbara och effektiva diskmedel med fruktiga toner. Både Orange Offense och Lemon Launch fås i snygga vita flaskor som passar perfekt i caddyn. Om du har tänkt ge bort disksetet i gåva, är de läckra tvålarna pricken över i.

Disksetet har designats av den prisbelönta duon VE2 och finns i två färger: Black och Warm Grey.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023