Duka bordet med rustikt porslin

Höstens nyhet från Pillivuyt består bland annat av ovalt porslin i den vackra, organiska serien Boulogne som ger dig möjlighet att skapa en unik och levande bordsdukning inspirerad av Boulogne-skogen nära Paris.

Pillivuyts nya ovala tallrikar i Boulogne-serien är som gjorda för att bli det naturliga samtalsämnet runt bordet tack vare sin eleganta och naturinspirerade form. Använd dem separat eller kombinera dem med annat porslin för att skapa ett personligt uttryck. Boulogne bjuder in naturen till middagsbordet och skapar en rustik och effektfull kontrast till det enkla, vita porslinet.

Höstens nya rustika delar från Pillivuyt Boulogne skapar ro och inspiration och består av ovala tallrikar i fyra storlekar och med en längd från 18–36 cm. Förutom detta innehåller den en kopp på 18 cl med tillhörande fat, en mugg på 37 cl till bland annat kaffe och te, en salladsskål (Ø 20 cm), en låg skål (Ø 23 cm) och ett rektangulärt fat på 36 cm.

Inspiration från ekarna i Bois de Boulogne
Pillivuyt Boulogne har inspirerats av Bois de Boulogne, den kända skogen i västra Paris. De organiska formerna och den eleganta reliefdekorationen har skapats med utgångspunkt från det delvis vildvuxna skogsområdet, som fungerar som en oas i storstaden och är ett älskat utflyktsmål för Parisborna. Pillivuyt har låtit sig inspireras av den vackra naturen och de dekorativa årsringarna hos skogens många vackert åldrade ekar. Med sin franska elegans och sina organiska former inbjuder serien till vackra anrättningar och serveringar.

Starkt i ugnen, vackert på bordet
Det är skillnad på porslin och porslin. Det finns stor variation i tillverkningsmetoder och inte minst i porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt framställer själv den unika porslinsmassan som bränns i extra höga temperaturer, i upp till 1400 °C, så att porslinet blir extremt starkt och extra motståndskraftigt mot stötar och slag. Sedan 1818 har Pillivuyt tillverkat klassiskt, franskt porslin i en helt speciell gjutning. Pillivuyt är fransk elegans kombinerat med en unik kvalitet i både form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

  • Fransk kvalitet
  • Eldfast
  • Starkt i ugnen – vackert på bordet

BOULOGNE kopp vit 18 cl 139,95: -

Boulogne-tallrikar vita, ovala från 249: -

BOULOGNE-salladsskål 20 cm vit 399: -

BOULOGNE-fat rektangulärt vitt, L 36 cm B 26 cm 779: -

Se fler rekommenderade priser och återförsäljarlista på sebastian.se

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023