Bubblande nyheter från Villa Collection Denmark

Vasen BUBBLE från Villa Collection Denmark kastar bokstavligt talat en vacker lyster över hemmet. Den vackra vasen finns i flera varianter som alla har den bubblande glada formen och vackra, blanka ytan gemensamt.

Torkad kaveldun, en bukett snittblommor eller ett flor av färgglatt pampasgräs. Den nya BUBBLE-vasen är vacker till det mesta – och är vacker även i sig själv, utan blommor. Vasen är i sig en dekorativ ljuspunkt i höstmörkret.

Bubblande lekfullhet

Vasens fantasifulla design ligger också i själva namnet. Varianten i klarglas för tankarna till sommardagar med såpbubblor som formfulländat samlas i grupper innan de far iväg i vinden. 

BUBBLE finns dessutom i en variant i vitt glas som är inneslutet i ett lager klarglas. Detta ger den vackra, blanka ytan som tillsammans med den lekfulla designen nästan får den vita BUBBLE att likna något som hör hemma i en gammaldags godisbutik med handgjorda läckerheter.

Vacker silhuett

Oavsett vilka associationer vasens sfäriskt vackra silhuett ger, smälter BUBBLE in fint i den avslappnade skandinaviska looken med den internationella twist som är så karakteristisk för Villa Collection Denmark – och för den senaste heminredningstrenden.

BUBBLE lanseras i klarglas och i vitt, där båda varianterna av vasen finns i två olika storlekar. Den större vasen har en diameter på 25 cm och är 27,5 cm hög, medan den mindre vasen har en diameter på 20 cm och är 20,5 cm hög.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023