Bostadstrend med utsikt från Villa Collection Denmark

Rå, rustik och raffinerad. Med sitt vanliga fokus på ett gott hantverk och hållbara material har Villa Collection Denmark lanserat serien Look Out – en serie unika huvuden formade i cement. Nu finns delar av serien även i en läcker olivgrön färg.

Villa Collection Denmark.

Titta upp, titta ner – titta ut! Look Out är en serie huvuden med uttrycksfulla ansikten skapade i betong, som är supertrendiga och samtidigt klassiska i sin skulpturala design. Nu finns delar av serien också i en ljus olivgrön nyans som gör sig fint både på hösten och till säsongens övriga bostadstrender.

Ett personligt uttryck

Det finns – nästan bokstavligt talat – massor av utblickar i Villa Collection Denmark, som de står och ser framför sig eller tittar upp. Figurerna ligger dessutom i framkant av tidens bostadstrender och den skandinaviska förmåga att kombinera en cool look med värme och hygge.

De unika och dekorativa huvudena ger inredningen ett helt personligt utseende, och den individuella figuren har ett antal fina snitt som gör att både figurens uttryck och själva betongen att sticka ut på ett vackert sätt.

Nordisk stilsäkerhet

I fönsterkarmen, på ett litet utdragsbord eller som blickfång på golvet i hallen. Look Out-serien innehåller figurer i många olika storlekar, som matchar många olika inredningsbehov. 

Look Out är ännu en läcker inredningsdetalj, som på ett utsökt sätt visar Villa Collection Denmarks designmässiga förkärlek för nordisk stilsäkerhet och tradition – med en internationell touch.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023