Bolia öppnar sin första butik i Spanien

Ganska nyligen öppnade Bolia sin 80:e butik i hjärtat av Barcelona. Det var också designvarumärkets första butiksöppning i Spanien.

Från Bolias nya butik i Barcelona, som är nr 80 i raden av Bolia-butiker världen över. Foto Bolia.

I butiken, som ligger mitt i Kataloniens största stad på den berömda Avinguda Diagonal, kan designentusiaster nu uppleva Bolias nya SS23-kollektion i en vacker, historisk miljö. 

Butiksöppningen markerar en viktig milstolpe för det danska företaget, som fortsätter sin internationella expansion genom att ge sig in på den spanska marknaden.

Den nya butiken har 500 kvadratmeter fördelade på flera våningar och ligger i en fantastisk byggnad omgiven av flera stora internationella varumärken.

”Vi är mycket tacksamma för det varma välkomnandet vi har fått i vår nyöppnade butik. Vi har en stark passion för hållbar, skandinavisk design och vackra utrymmen och vi ser stor potential för global tillväxt. Därför fortsätter vi våra expansionsinvesteringar med öppnandet av denna nya Bolia-butik på en helt ny marknad: Spanien”, säger Lars Lyse Hansen, vd för Bolia. 

Sedan 2000-talet har Bolia vuxit exponentiellt och det danska designvarumärket öppnar ständigt nya butiker i Europa, där kunden bjuds in till att uppleva, drömma om och utforska sin personliga stil i ett kreativt universum där goda råd och gott hantverk står i första rummet. 

Det traditionella försäljningskonceptet har bytts mot en komplett upplevelse av lugn, natur och skandinavisk design. 

Bolia.com är ett danskt designföretag som har fler än 80 designbutiker i Europa samt webbshoppar i 30 länder och återförsäljare i fler än 50 länder världen över. 

Bolias designkollektiv omfattar internationellt kända formgivare som delar en passion för gott hantverk och hållbara lösningar. Nära samarbeten resulterar varje år i två kollektioner som alltid tar avstamp i den föränderliga skandinaviska naturen, och där varje design skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

-PF

mer av...

05.12.2023Designbase.se

Hos Christmasworld är grönt det nya rött, guld och glitter

05.12.2023Designbase.se

Fäll ihop

05.12.2023Designbase.se

Kärlek och bra råvaror

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023