Blomsterbergs serverar eleganta dessertglas

En del av receptet på en underbar höst är att unna dig mysiga stunder där du skapar läckra anrättningar till dig själv, vännerna och familjen.

Blomsterbergs nyheter.

Förutom glädjen att gå ut i köket är det enda som krävs bra redskap – som garanterar att det både är kul att skapa och att slutresultatet blir bra.

Mette Blomsterberg är känd för sitt breda leende och goda humör – men också för att vara en perfektionist när hon skapar superläckra smakupplevelser med ett professionellt uttryck. Med de nya dessertglasen och den matchande skålen från Blomsterbergs är allt upplagt för en höst som är smakfull på alla sätt. 

Perfekt både till sött och salt

Dessertglasen från Blomsterbergs är i all sin enkelhet både eleganta och otroligt användbara. De gör sig fint på allt från det finstämt dukade middagsbordet till köksbordets intima mys över en avslappnad söndagslunch.

Samtidigt kan de användas till alla möjliga små, läckra anrättningar i både det söta och salta köket. Glasen passar naturligtvis förträffligt till trifli, glass och mousse, och under årets mörka månader är de också perfekta till allt från suffléer och potatismos till chokladkakor. 

Lätt och en enkel förberedelse

De supersolida dessertglasen och den matchande skålen är gjorda i borosilikatglas, som förutom att det är reptåligt också lätt klarar snabba temperaturförändringar. Det betyder att du kan tillaga dina läckerheter direkt i en skål eller ett glas, som tål temperaturer från -20 °C och upp till 300 °C och tål maskindisk.

Glasen har en diameter på 8 cm och är 6 cm höga, medan skålen är 10 cm hög med en diameter på 15 cm. Och som alltid kan Blomsterbergs kunder vara säkra på att de får en produkt med hög kvalitet, stor professionalism och god smak. På alla sätt. 

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023