Blomsterbergs serverar eleganta dessertglas

En del av receptet på en underbar höst är att unna dig mysiga stunder där du skapar läckra anrättningar till dig själv, vännerna och familjen.

Blomsterbergs nyheter.

Förutom glädjen att gå ut i köket är det enda som krävs bra redskap – som garanterar att det både är kul att skapa och att slutresultatet blir bra.

Mette Blomsterberg är känd för sitt breda leende och goda humör – men också för att vara en perfektionist när hon skapar superläckra smakupplevelser med ett professionellt uttryck. Med de nya dessertglasen och den matchande skålen från Blomsterbergs är allt upplagt för en höst som är smakfull på alla sätt. 

Perfekt både till sött och salt

Dessertglasen från Blomsterbergs är i all sin enkelhet både eleganta och otroligt användbara. De gör sig fint på allt från det finstämt dukade middagsbordet till köksbordets intima mys över en avslappnad söndagslunch.

Samtidigt kan de användas till alla möjliga små, läckra anrättningar i både det söta och salta köket. Glasen passar naturligtvis förträffligt till trifli, glass och mousse, och under årets mörka månader är de också perfekta till allt från suffléer och potatismos till chokladkakor. 

Lätt och en enkel förberedelse

De supersolida dessertglasen och den matchande skålen är gjorda i borosilikatglas, som förutom att det är reptåligt också lätt klarar snabba temperaturförändringar. Det betyder att du kan tillaga dina läckerheter direkt i en skål eller ett glas, som tål temperaturer från -20 °C och upp till 300 °C och tål maskindisk.

Glasen har en diameter på 8 cm och är 6 cm höga, medan skålen är 10 cm hög med en diameter på 15 cm. Och som alltid kan Blomsterbergs kunder vara säkra på att de får en produkt med hög kvalitet, stor professionalism och god smak. På alla sätt. 

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023