Blomsterberg rullar ut geniala nyheter

Superpraktiska i all sin enkelhet. De nya bakmattorna från Blomsterbergs lägger en bra grund för vackra och knivskarpa resultat.

Blomsterbergs nyheter.

Precis som den lilla grytskeden och bakpinnen, som också är nyheter i sortimentet, lever de naturligtvis upp till Mette Blomsterbergs krav på kompromisslös kvalitet.

Den nya grytskeden är en liten nyhet – som gör stor skillnad. Liksom bakmattorna är den tillverkad i grå silikon, och det kompakta formatet gör att man kommer åt överallt, även i små skålar, och på så sätt använder råvarorna optimalt. Optimering är även nyckelordet för de fina bakmattorna.

Genial återvinning

De återanvändbara bakmattorna i silikon är superpraktiska när du ska kavla ut allt från mördeg och marsipan till fondant och pizzabottnar. De halksäkra underlagen kan även användas när du gör karameller eller istället för bakplåtspapper – det är genomtänkt och genial återvinning av hög professionell kvalitet.

Den lilla mattan har är 30 cm lång och 40 cm bred. Den stora mattan är 45 cm lång och 60 cm bred och är utrustad med mått som gör det enkelt att skära till exakt. 

Den perfekta presenten till värdinnan

Den eleganta bakpinnen i rostfritt stål med en kula av ek upptill gör att du enkelt kontrollerar när bakverket är färdigt – och den är samtidigt en fin och exklusiv present till värdinnan. Bakpinnen är 16 cm lång, medan den nya silikonskeden mäter 21 cm.

Med de fyra nyheterna från Blomsterbergs får du som vanligt läckra produkter från ett varumärke med hög professionalism – och massor av passion för det söta livet, som utstrålar sensualitet, lyx och njutning.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023