Blommande skönhet vid bordet

Nyheten från Zone Denmark, INU-vasen, har en glasklar potential.

Zone INU vas.

Den är både vacker i sig själv och samtidigt bara början på en uppsjö av blommande konstverk med dig som medkreatör. Ovandelen går att vända, vilket gör vasen till den perfekta basen för buketter i många former och uttryck.

Några grenar eller stora buketter? Du väljer själv

Om du vänder vasens hals nedåt är vasen perfekt för höga buketter som kräver att vasen står stadigt. Om du istället vänder halsen uppåt, stöder vasen elegant några grenar eller enstaka stjälkar. Om du tar bort den övre delen helt, har du en vacker och organisk omfamning av stora, täta buketter. Det betyder också att du inte längre behöver köpa blommor som passar i de vaser du har. Nu kan du välja precis vad du vill. Vasen finns i två storlekar: 23x25 cm och 31x33.

Haka på trenden du också

Intresset för grönt i inredningen fortsätter att öka. Både krukväxter och snittblommor och grenar bidrar till att ge hemmet själ och karaktär. Med den vackra INU-vasen bjuder vi in dig att ta del av denna trend. Här får du inte bara en vacker glasvas, du får även fria händer att leka med uttrycket hos dina buketter och kompositioner. Oavsett om du föredrar färska blommor eller hoppar på trenden med torkade blommor. 

Neu Studio, som står bakom designen, visar prov på en subtil känsla för sensualitet. De mjuka formerna, som i det närmaste omfamnar buketterna, tröttnar man aldrig att se på. Färgerna håller också länge. Välj mellan Pure clear, Smoked Grey och Moss Green.

För esteten, för dig som gillar att experimentera och alla andra

Inflyttningspresent, bröllopsgåva eller kanske present till dig själv? Alla gillar INU-vasen, med dess glasklara skönhet. Den är den perfekta presenten till alla som gillar blommor. Men den passar lika bra till den kräsna esteten som föredrar att sätta sin egen prägel på inredningen.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023