BITZ serverar dubbelt upp på designsidan

Egentligen är det mer korrekt att säga att det inte finns en utan två designsidor – i varje fall när det gäller varumärkets populära bordstabletter.

Nu inviger BITZ våren på allvar genom att servera de läckra dubbelt upp-bordstabletterna i två nya, vackra färgkombinationer.

Dubbelt så många användningsområden ger dubbelt så mycket glädje – och dubbelt så mycket glädje betyder att designen håller dubbelt så länge. De karakteristiska BITZ bordstabletterna i starka, moderna färgkombinationer gör sig väl på alla bord – och gör att bordet blir ännu mer väldukat. Hur man än vänder och vrider på dem.

Läcker läderlook

BITZ bordstabletter minimerar inte bara spill och fläckar på det nya, ömtåliga träbordet eller spetsduken som du har ärvt av gammelmormor eller -farmor. De samlar också bordsdukningen och ger den med sin unika design en cool touch. Eller en varm atmosfär om man vänder på dem.

Bordstabletterna kan vändas, vridas och kombineras så att de passar till allt från menyn och temat till humöret. De är designade i en läcker läderlook, som ger det väldukade bordet ett rått och modernt uttryck – och nu finns BITZ bordstabletterna även i färgerna Black/Creme och Wood/Titanium.

Starka grejer

De vändbara bordstabletterna är inte bara snygga, de är också starka; tabletterna är nämligen tillverkade i en praktisk tvättbar design som gör att det går snabbt och enkelt att rengöra dem då och då.

BITZ bordstabletter finns nu i 8 olika färgkombinationer. Tabletterna mäter 46 x 33 cm och fås i förpackningar med 4 st – utformade för att fullända bordsdukningen med en stark look.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023