BITZ ger läckerheterna ett lyft

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Men hälsa är också att skämma sig bort sig själv då och då – med en vacker presentation av läckerheter.

BITZ ger nu tårtan och andra godsaker ett lyft med sitt nya tårtfat på fot. Stengodsfatet, som matchar BITZ andra artiklar i stengods perfekt både vad gäller design och färger, är som gjord för att servera barnens favoritbakverk eller farmors födelsedagstårta när vänner och familj ska skämmas bort.

Kakor och konfektyr

Det nya fatet är i sig ett läckert tillskott till bordsdukningen, och bara fantasin sätter gränser för vilka delikatesser man fyller det med.

Allt från cupcakes och macarons till julgodis och vårens söta påskägg får ett litet extra lyft när de läggs upp på tårtfatet. Och om det ska vara hälsosamt ser en rad smörgåsar precis lika aptitretande ut på nyheten från BITZ.

Vackert och blankt

Tårtfatet gör sig fint på bordet, med sin vackra, blanka glasyr, som finns i tre fantastiska färger – från djupt mörkblå via en romantisk ljusrosa nyans till elegant och diskret krämvitt.

Det nya fatet från BITZ har en diameter på 30 cm och är 5,5 cm högt. Fatet har ett vackert uttryck och sätter bokstavligt talat en hög standard för serveringen av sötsaker.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023