BIRD – Charmtroll i lyxversion

Vinproppen ’Bird’ har charmat in sig i hemmabaren med sin underfundiga design, som kombinerar form och funktion. Nu finns ’Bird’ också i en ny, exklusiv version i högglanspolerad gjuten metall som höjer glamoureffekten.

Den charmiga vinproppen ’Bird’ har tagit på sig festkläderna och finns nu i blankpolerad metall..

Den roliga och praktiska vinproppen ’Bird’ från Zone Denmarks vin- och cocktailkoncept ROCKS är oumbärlig utrustning för vinälskaren. Bird är designad av Marcus Vagnby, som har en speciell talang för att införliva funktion i estetiska lösningar. 

’Bird’ överraskar med sin geniala design, där du bara vrider lite på ’näbben’ för att försluta flaskan. När du har gjort det sluter flaskan helt tätt – även när du förvarar den liggande.

Nu finns ’Bird’ i högglanspolerad gjuten metall som matchar ROCKS sofistikerade champagepropp ’Wings’ och korkskruven ’Feather’. Liksom ’Bird’ kombinerar den ett exklusivt uttryck och genial funktionalitet hos finesser som är inbyggd i designen. 

Den nya eleganta versionen av ’Bird’ är också en självklar presentidé – t.ex. i kombination med en flaska gott rött vin.

Om ROCKS  

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren.  

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023