Barutrustning med wow-effekt

Den eleganta cocktail- och barkollektionen ROCKS får nu sällskap av en rad läckra nyheter som gör vardagen roligare och festen mer glamorös...

ROCKS låter festen flytta hem med allt som hör till en cool hemmabar..

Designerduon Mavro/Lefèvre står bakom en stor del av de förföriskt snygga bartillbehören från ROCKS. Det gäller bland annat den prisbelönta glasserien som nu får sällskap av en exklusiv glaskaraff i samma formspråk som de minimalistiska drinkglasen.

De två nya, fina skålarna passar väl in i den läckra produktserien – den ena för jordnötter eller salta mandlar och den andra till oliver eller andra delikatesser i olja. Med de tillhörande skedarna blir det hygieniskt att dela på snacksen och de kan som en fin designdetalj klämmas fast på skålarnas sida. 

Ännu ett nytt celebert par är ett juliennejärn och en kanalkniv i elegant stål. Bakom de sofistikerade namnen gömmer sig två geniala verktyg som kan skära till fin garnering av citrusfrukter och grönt till drinkar, smoothies, desserter och sallader. Designen är inspirerad av skalets kurva när det släpper från frukten, och verktyget ligger bra i handen.

Tycker du om bubblor kommer du att tycka om champagnekorken “Wings” – ett liten genialisk pryl framtagen av Mencke & Vagnby. Vik ut vingarna, sätt i korken och lås vingarna runt flaskans topp. Så kan du njuta av de underbara, och ofta dyra, dropparna även nästa dag.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023