Allt för vårlunchen från Södahl

Ljuset ökar för varje dag som går och snart lockar parker, balkonger och terrasser med de första vårluncherna. Självklart erbjuder Södahl nya produkter som inte bara fulländar lunchen, utan gör det med en kombination av högkvalitativa material och design med en modern touch.

Foto: F&H Group

Det finns inget bättre än att samla familj eller vänner över en god lunch för att välkomna våren, ljuset och värmen. Och oavsett om du föredrar klassiska rutor i klara färger eller en supermodern kombination av material och design, så hittar du det i Södahls vårnyheter.

En säker matchning

Den populära sittdynan Match är inte bara en bra matchning till namnet, utan passar med sin enkla design och eleganta färger till allt från stolen på uteplatsen till duken och porslinet. Förutom Beige, Brown och Ash finns kudden nu även i färgerna Navy Blue och Pine Green.

Sittdynorna är tillverkade av 100 % bomull och certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100. De mäter 40 x 40 x 5 cm, har en smart rem i läderlook och stoppning av slitstark polyester.

Ett väldukat bord

Dukningsunderlägget är en säker hit på det väldukade bordet - och Vista-dukningsunderlägget ger en klassisk och mysig atmosfär med sina rutor i fyra vackra färger: Offwhite, Taupe, Green och Blue. Servetterna är tillverkade av 100 % bomull, OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade och mäter 33 x 48 cm.

Med bordstabletten Sun, som har en vacker, rund form likt solen, får du en bordstablett med kant. Sun mäter 35 cm i diameter och versionerna Pine Green och Navy Blue är tillverkade av 100 % sjögräs, medan den vita versionen är tillverkad av 50 % sjögräs och 50 % jute - och de lyser alla vackert på bordet.

Foto: F&H Group

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023