Advertorial: TrendSet Summer 2020

Välkommen till en internationell branschmässa i München, för inredning, inspiration och livsstil!

Den 11 juli 2020 är det dags igen för TrendSet. TrendSet Summer 2020 kommer att slå upp portarna i München för att presentera de senaste trenderna och produkterna inom allt från Living & Giving till Interiors & Lifestyle. Utställare från runt 40 länder världen över kommer att visa upp vad som är på tapeten för Höst/Vinter 2020 och Julen, med omkring 2 500 varumärken och kollektioner.

Också skandinavisk design har en befäst plats i TrendSets stora utbud av områden och produkter. Därför är mässan en fantastisk möjlighet för utställare från Sverige, Danmark och Norge. Den är även ett bra tillfälle för inköpare från Norden att ta del av de senaste trenderna för skandinaviska och andra produkter inom inredning och livsstil, samt att lägga beställningar tidigt under säsongen.

TrendSet Summer 2020 kommer att presentera ett stort utbud av nya produkter och designs inom 15 segment för inredning och livsstil.

Skandinavisk design är idag en integral aspekt av inredningsstilar över hela världen. Det rena uttrycket hos många av föremålen, i kombination med en mysig känsla, har funnit sin plats hos människor av olika kultur och nationalitet. ”Hygge” har blivit ett universellt etablerat begrepp för en vacker och inbjudande atmosfär. Även för TrendSet är skandinavisk design en viktig del. Många utställare inkluderar nordisk design i sina kollektioner. Och många inköpare kommer till München av just denna anledning.

TrendSet Summer 2020: skandinavisk design och mer

Broste Copenhagen, Ib Laursen, Bloomingville, Cozy Living Copenhagen, Nordal, The Moshi AB, Wikholm Form, Greengate Interiors, och Bungalow ApS är bara ett exempel på skandinaviska företag som använder TrendSet i München som en plattform för trender och försäljning. Dessa och fler med dem är vad inköpare kan förvänta sig att se i utställningshallarna under TrendSet Summer 2020 i München, den 11 till 13 juli 2020. 

Trender och produkter: i egenskap av branschens plattform för trender och inköp kommer TrendSet Summer 2020 att presentera ett stort utbud av nya produkter och designs inom 15 segment för inredning och livsstil: Furniture & Lighting, Decorations & Accessories, Furnishings & Design Objects, Home & Textiles, Kitchen & Tabletop, Food & Drink, Gifts & Fun, Spirituals & Souvenirs, Christmas & Seasonals, Floristry & Garden, Stationary & Papery, Office & School, Hobbies & Toys, Fashion & Jewellery samt Beauty & Wellness.

Trender och specialutställningar: fokuserade trendutställningar erbjuds inom ramen för fyra olika områden. TrendSet Country & Style visar trendiga traditionella dräkter och moderna hantverksinspirerade kollektioner. I TrendSet Newcomer väntar unga företag på att bli upptäckta. TrendSet Bijoutex frestar med trendiga produkter inom mode, stil och smycken. På TrendSet Fine Arts har besökarna möjlighet att bygga kollektioner och samlingar av samtida konst, för sina affärsverksamheter och hem.

Trender och framtidsspaning: TrendSet publicerar information om de viktiga trenderna för industrin ett halvår innan respektive påbörjad säsong. De nya Central Motif och Trend Motifs för TrendSet Summer 2020 sammanfattar trendernas uttryck och innehåll. ”Motiferna” banar väg för kommande produktuniversum, genom att ge branschen en spaning på trenderna för Höst/Vinter 2020/21.

Mer information om TrendSet, ankomst och boende finns tillgängligt på www.trendset.de.

Relaterat innehåll

19.06.2024Designbase.se

Designföretag sätter Norge på kartan

18.06.2024Designbase.se

Öar av välbefinnande

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023