Workshops & föreläsningar på Formland Autumn

Workshops och föreläsningar är en central del av Formland som därmed gör en dygd av att låta besökarna själva ta på, känna och testa nya idéer och koncept. Det bidrar till att ge mässan en extra interaktiv dimension och att det verkligen är fokus på denna aspekt understryks av att varje Formland erbjuder ett nytt program med aktuella ämnen och experter – här är hösten 2024 inget undantag.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponsrad

Formland

När Formland slår upp portarna 17.-19. augusti blir det med en stark line-up av experter på den populära Speak Up-scenen inom t.ex. trendforskning, digitalisering och kundupplevelser. Erfarenhet bl.a Louise Byg Kongsholm från pej-gruppen berättar om var nästa tillväxt kommer ifrån, när trendexperten Stefan Nilsson tar dig med på en omfattande rundtur i de senaste trenderna inom teknik, samhälle och arbetsliv eller när Digital affärsutvecklare Kristoffer Okkels recenserar 5 digitala trender , måste du veta just nu.

Speak Up-scenen öppnar den 17 augusti kl 10.00 av Anne Glad, som ger en förtätad introduktion till generationerna z, y, x och de två babyboomarna: Jensen och 68:orna – och varför andra generationer än din egen kan bete sig helt annorlunda än du förväntar dig.

Som något nytt på Speak-Up-scenen kan du delta i 2 workshops som fördjupar dig i aktuella ämnen och triggar praktisk kunskap som du kan ta med dig hem.

Se hela Speak Up-programmet här

Foto: Formland

Workshops står också på programmet i området 'Farm Living - Mysig lantjul' - här finns inte mindre än 11 ​​julrumsworkshops kurerade av Eckmann Studio under ledning av trendexperten Anette Eckmann. Området är allmänt inspirerat av livet på landet och den mysiga julsäsongen och omfattar julens många traditioner, från adventskransen till den klassiska jullunchen.

Du kan t.ex. delta i julverkstäder med blomsterkreatören och kreativa konsulten Peter Ødegaard, textildesignern Cecilie Elisabeth Rudolph, trendjägaren Anette Eckmann och många fler.

Alla workshops är gratis men måste bokas i förväg då det är begränsat antal platser.

Se hela programmet med workshops kurerade av Eckmann Studio

Denna artikel är en del av ett tema:

Mer av...

03.06.2024Formland

Sponsrad

Cirkulärt evenemang i Köpenhamn och på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Workshops & föreläsningar på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Formland & Greenhouse fokuserar på biologisk mångfald

03.06.2024Formland

Sponsrad

500+ kvm trendzon på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponsrad

Tala högre!

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland zoomar in på gastronomins värld

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023