Vem är Vinding Et Co?

Vet du var det saknas något för att dukningen ska bli helt perfekt?

Foto: Lasse Hyldager

Här på Vinding hittar du bland annat vackra servetter från Ihr, samt ljus, i alla färger och former. Ihr är ett företag i Tyskland, som med en egen designavdelning ser till att den nya säsongen av servetter följer tidens trender och färger.
Våra lampor håller hög kvalitet och med vårt stora urval av färger har du möjlighet att göra ditt bord helt personligt genom att välja de färger du tycker är vackra. I vårt belysningssortiment erbjuder vi bland annat kronljus, ekologiskt ljus, blockljus och våra helt nya golvlampor i både överdoppade och lackade samt många fler.

Foto: Ihr

Foto: Lasse Hyldager

Foto: Ihr

Foto: Ihr

Dessutom har vi vackra bordslöpare i olika material, så att du kan anpassa ditt personliga uttryck till din dukning. Vi erbjuder även ljusstakar, bordsdekorationer och andra dekorativa produkter för att sätta den sista touchen till din dukning.
Med våra produkter saknas inget för det vackert dukade bordet!
Hitta våra produkter på vår hemsida: www.vindingetco.dk

Utforska vårt stora sortiment och låt dig inspireras - du hittar oss på Formland den 17-19 augusti i monter: K 8370.
Eller så kan du boka ett besök i vårt showroom i Grindsted som renoveras var sjätte månad.

Fakta

  • Vinding Et Co har funnits sedan 1990 och byggt upp en ledande position inom servetter och ljus.
  • Vinding Et Co är exklusiv distributör av Ihr-servetter i hela Norden.
  • Våra produkter säljs i både Danmark, Norge och Sverige till utvalda detaljhandel/specialbutiker.
     

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Formland autumn 2024 - ett universum av upplevelser

Utställare och köpare shoppar, nätverkar och delar kunskap och besökarna kan pyssla med trendinstallationer, föreläsningar, workshops och event när MCH Messecenter Herning slår upp portarna till Formland Autumn kl 17-19. augusti.

Formland kan denna gång fira sitt 40-årsjubileum och mässa nr 80, och det kommer att ske med 10 koncepthallar, fler än 400 danska och utländska utställare och över 50 föreläsningar, workshops och event som hjälper till att föra samman inrednings- och designbranschen, och som ger återförsäljare ny inspiration och kunskap de kan ta med sig hem. På Formland finns inget övergripande tema, eftersom det till stor del handlar om livsstil över områdena. Därför innehåller programmet ett veritabelt ymnighetshorn av estetiska och kreativa nyheter inom områden som "Interiör", "Matsal", "Trädgård", "Utomhus", "Smak" och det helt nya "Smycken".

Vi tittar på trenden, denna gång kallad "Maison Ikigai", som hämtar inspiration från en japansk filosofi och ordet ikigai, som är en kombination av Iki (att leva) och Gai (värden, värde eller förnuft), vi har tagit en prata med Anette Eckmann om hennes evenemangsområde "Farm Living - Mysig lantjul", så ger vi en bra överblick över de många spännande och lärorika föreläsningarna på Speak Up-scenen. Så se fram emot att bli inspirerad...

Mer av...

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

17.08.2021Vinding et co A/S

Sponsrad

Besök vårt stora fina showroom!

05.05.2021Vinding et co A/S

Sponsrad

Livestream vores showroom

08.07.2020Vinding et co A/S

Sponsrad

Autumn/Christmas 2020

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023