Upplev glädjen med att odla grönsaker i trädgården

Det är på många sätt vettigt att odla sina egna grönsaker och samtidigt får man glädjen av att planera, sköta, skörda och inte minst njuta av sin egen produktion.

Foto: GARDEN LIFE ApS

GardenLife gör att odla själv enkelt och hanterbart med sin serie specialprodukter för potatis, jordgubbar, tomater och örter. Här kan odlingen på ytterst begränsad yta ske flitigt i de underhållsfria lådorna, som är godkända för produktion av livsmedel.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Potatisar:

Ett potatistorn med 4 våningar - Att odla potatis är enkelt: fyll lådorna med jord och fördela utsädespotatis i dem.

Se till att vattna ordentligt och sedan är det bara att följa växternas tillväxt och hålla koll på potatisen så att du kan skörda när du tycker att den har rätt storlek.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Jordgubbe:

Odlas oftast i rader - med jordgubbstorn - odlas i arbetsvänlig höjd och extremt platsbesparande.

Fyll behållaren med jord och placera jordgubbsplantor i de små rören. Med tillräcklig vattning kommer plantorna nu att växa, blomma och sätta fina bär. Njut av de röda bären – direkt från stjälken – eller kanske bättre med mjölk och grädde.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Tomater:

Röda tomater på din egen altan eller på din egen balkong låter som en dröm för många, men med underhållsfri utrustning från GardenLife får du en riktigt bra grund. Behållaren fylls med jord och en tomatplanta placeras. Ett aluminiumstativ medföljer för att binda upp allt eftersom plantan växer. I botten en vattenbehållare med en volym på ca. 4,5 l vatten för naturlig vattenförsörjning till anläggningen. Du får därmed god hjälp med odling och skötsel och kan se fram emot att skörda precis utanför din egen dörr.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Örter:

Många tycker om att piffa till och dekorera sin mat med olika örter. Med små underhållsfria krukor – endast 13x14x16 cm – kan du odla precis de örter som du använder i din dagliga matlagning. Krukan har ett integrerat bevattningssystem, så örterna får den fukt de behöver, och krukan kommer även att luta när det är dags att fylla på med mer vatten.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Dekorera sommarens uteplats

Välkommen till sommarens oas av mysighet och stil! När solen värmer och dagarna blir längre är det dags att förvandla ditt utomhusutrymme till en sann pärla av komfort och skönhet. Låt oss utforska hur dina kunder kan skapa den perfekta atmosfären med trädgårdsmöbler, vackra trädgårdsdynor, utomhusbelysning och dekorativa element till terrassen eller balkongen.

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponsrad

Upplev glädjen med att odla grönsaker i trädgården

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponsrad

Gör långa sommarkvällar lite varmare och mycket mysigare

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023