Sunset och Litchi - två nya, vackra färgtoner som minner om naturen och gifter sig med övrigt sortiment

För Lovely Linen är färgpaletten ett av grundverktygen. Med nyanser som både smälter in och förstärker kan man forma miljöer av olika karaktär, hela tiden med samma tanke- skapa välbehag, personlig stil och vackra miljöer med hållbara produkter av högsta kvalitet. De nya färgerna Sunset och Litchi är inget undantag. Med starka band till naturen bjuder Lovely Linen in kulörer som värmer och knyter samman hemmet på samma mjuka vis som solens varma strålar.

Välkommen att följa med Lovely Linen på ännu en resa. En resa där ett vackert och hållbart material lyfts genom produkter som förhöjer känsla och uttryck under såväl vardag som fest. Färgkombinationer och produkter för dygnets olika tidpunkter.

Misty Sunset!
En dröm för sovrummet. Misty påslakan och örngott i nya kulören Sunset. Mixa tillsammans med befintligt sortiment som här i bild med örngott i Misty Cloud, decokudde samt en härlig sängkappa i Lovely Off-white.
Såväl påslakan som örngott kan fås i en rad olika storlekar.

Lovely Linens sortiment är generöst. Bädda efter humör! Ett urval från tidigare lanseringar presenteras nedan.

Duka vackert med Lovely Litchi

Vackra dukningar har alltid intresserat oss. Kanske betyder de än mer idag, när vårt liv så radikalt förändrats och vi alla strävar efter att sätta guldkant på vår tillvaros nya "normaltillstånd". Vi dukar med Lovely Litchi och känner hur kulörer och material skapar en harmonisk miljö för middagar i alla format. Föredrar man andra färgtoner finns det en rad att välja emellan. Välj mellan varma eller kalla kulörer. Olika nyanser men alla med ett ben förankrat i de naturliga färgskalorna.

Litchi finner man förutom till det dukade bordet i produkter som kuddfodral och handdukar i olika storlekar.

Duka i årets nya färg Litchi eller med någon av de andra kulörerna för att skapa just den stämning man eftersöker. Ett axplock presenteras nedan.

Strandbadlakan i Lovely-serien är åter!
I år blir det ett kärt återseende av Lovely-seriens stora strandbadlakan (beach towels/hamam). De kommer i fem färger. Stora generösa badlakan att vira in sig i på stranden, efter vinterbadet eller på verandan under tuppluren.

10.10.2022Lovely Linen

Sponsrad

Misty påslakan stripe sky

06.10.2022Lovely Linen

Sponsrad

Misty duk stripe sky

24.03.2021Lovely Linen

Sponsrad

Sunset och Litchi - två nya, vackra färgtoner som minner om naturen och gifter sig med övrigt sortiment

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023