STUDIO

Design House Stockholm lanserar Studio: ett nytt koncept där våra kunder och lokala hantverkare tillsammans skapar skräddarsydda produkter

Studio riktar sig till arkitekter och kunder som efterlyser exceptionella skräddarsydda varianter av Design House Stockholm breda designsortiment. Specialserier med andra färgsättningar, storlekar och material låter Studio bidra till unika stora som små inredningar.

- Studio är ett helt nytt koncept och kunderbjudande som vi har tagit fram efter att under flera år lyssnat till våra kunders önskemål, förklarar Daniel Hansson, VD för Design House Stockholm. Nu kan vi på allvar kombinera våra mest hängivna kunders kreativitet med lokala hantverkares expertis.

Studio tar fasta på Design House Stockholms världsomspännande nätverk av tillverkningsföretag och skickliga hantverkare som fulländats under tre decennier. Med hjälp av fler än 60 formgivare kan Design House Stockholm, som ett veritabelt förlagshus för design, förverkliga alla önskemål om skräddarsydda designprojekt. Lokal produktion är förstås av högsta vikt.

Bland de allra första projekt som visar vilka möjligheter Studio erbjuder finns Lisa Hillands barstol Torso, I nära samarbete med Helena Engström, en av Stockholms allra vassaste tapetserare, kan ryggen nu kläs med canvas, olika hudar eller varför inte fårskinn för särskilda projekt? Lena Bergströms tuftade mattor kan förses med en mix av färgstarka ulltrådarsom ger ännu mer lyster, förutom att mattorna också kan fås i valfri storlek.

Alexander Lerviks Luna kan i nära samarbete med smederna ute i Ekerö sättas ihop till gigantiska kubformade skulpturer i iscensättande ljusinstallationer. Studio ger också nya möjligheter att sätta färg på utvalda delar av Design House Stockholms kollektion med Karin och Carl Larsson starka färgpalett.

- Studio ger oss en helt ny möjlighet att engagera oss i arkitekters inredningsprojekt, förklarar Anders Färdig, grundare av Design House Stockholm och ansvarig för uppbyggnaden av Studio. Vi kommer att låta våra formgivare samarbeta med både enskilda och professionella kunder för att ta fram begränsade serier som ger helt nya inredningsmöjligheter. Stora eller små utmaningar, Studio står till din tjänst oavsett om det är ett unikt designobjekt för ett hotell eller en kontorslobby, eller om det gäller ditt privata hem. Vår utgångspunkt är vår kollektion, bara du sätter gränser för vad som är möjligt!

Begränsade serier som utvecklas i Studio, tillsammans med varianter på redan existerande objekt i vår designkollektion, kommer att finnas tillgängliga för köp i Design House Stockholms egna försäljningskanaler.

03.03.2022Design House Stockholm

Sponsrad

STUDIO

19.08.2021Design House Stockholm

Sponsrad

Fantasy & Function

07.05.2021Design House Stockholm

Sponsrad

Urban Garden

10.03.2021Design House Stockholm

Sponsrad

Knot cushion

01.02.2021Design House Stockholm

Sponsrad

Color Accent

26.11.2020Design House Stockholm

Sponsrad

Design House Stockholm opens new showroom at Götgatan 14 in Stockholm.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023