Sthlm Bean to Bar

Ny svensk hantverkschoklad

Gustaf Mabrouk är den yngsta deltagaren som någonsin ställt upp i, samt vunnit, den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor, som 19-åring. Efter att ha bott och varit verksam i New York under flera år är Gustaf nu tillbaka i Stockholm och 2015 tog han steget och startade en egen chokladtillverkning Sthlm Bean to Bar, som premiärlanserades i butik under våren 2017. Gustaf är en av de få svenska chokladtillverkare som finns idag och med chokladen han gör vill han visa att Sverige är med i den globala bean to bar-revolutionen som har tagit världen med storm. Chokladen framställs på ett hantverksmässigt sett, i små serier och med fokus på att använda noga utvalda kakaobönor från kakaoproducenter runt om i världen, som odlar sin kakao på ett hållbart sätt. Sthlm Bean to Bar innehåller endast kakaobönor, kakaosmör och socker - och utesluter därmed ingredienser som syntetiska smak- och konstensgivare. 

-JBE

Relaterat innehåll

24.05.2024Designbase.se

Frontrunners i den cirkulära omjusteringen

23.05.2024Designbase.se

Möt en av designbranschens världsstjärnor

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

18.04.2024Designbase.se

Rosendahl Design Group erhåller B Corp-certifiering

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponsrad

Från återvunnen plast till hållbara och multifunktionella produkter

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023