Sthlm Bean to Bar

Ny svensk hantverkschoklad

Gustaf Mabrouk är den yngsta deltagaren som någonsin ställt upp i, samt vunnit, den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor, som 19-åring. Efter att ha bott och varit verksam i New York under flera år är Gustaf nu tillbaka i Stockholm och 2015 tog han steget och startade en egen chokladtillverkning Sthlm Bean to Bar, som premiärlanserades i butik under våren 2017. Gustaf är en av de få svenska chokladtillverkare som finns idag och med chokladen han gör vill han visa att Sverige är med i den globala bean to bar-revolutionen som har tagit världen med storm. Chokladen framställs på ett hantverksmässigt sett, i små serier och med fokus på att använda noga utvalda kakaobönor från kakaoproducenter runt om i världen, som odlar sin kakao på ett hållbart sätt. Sthlm Bean to Bar innehåller endast kakaobönor, kakaosmör och socker - och utesluter därmed ingredienser som syntetiska smak- och konstensgivare. 

-JBE

Relaterat innehåll

02.05.2024Designbase.se

Färgtrender 2025 handlar om harmoni

01.05.2024Designbase.se

Salone del Mobile.Milano 2024 slår fjolårets besökssiffror

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

18.04.2024Designbase.se

Rosendahl Design Group erhåller B Corp-certifiering

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponsrad

Från återvunnen plast till hållbara och multifunktionella produkter

05.04.2024Designbase.se

BoConcept förvärvar en internationell toppprofil

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023