Sthlm Bean to Bar

Ny svensk hantverkschoklad

Gustaf Mabrouk är den yngsta deltagaren som någonsin ställt upp i, samt vunnit, den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor, som 19-åring. Efter att ha bott och varit verksam i New York under flera år är Gustaf nu tillbaka i Stockholm och 2015 tog han steget och startade en egen chokladtillverkning Sthlm Bean to Bar, som premiärlanserades i butik under våren 2017. Gustaf är en av de få svenska chokladtillverkare som finns idag och med chokladen han gör vill han visa att Sverige är med i den globala bean to bar-revolutionen som har tagit världen med storm. Chokladen framställs på ett hantverksmässigt sett, i små serier och med fokus på att använda noga utvalda kakaobönor från kakaoproducenter runt om i världen, som odlar sin kakao på ett hållbart sätt. Sthlm Bean to Bar innehåller endast kakaobönor, kakaosmör och socker - och utesluter därmed ingredienser som syntetiska smak- och konstensgivare. 

-JBE

Relaterat innehåll

26.06.2025Fun Nordic ApS

Sponsrad

Hâws utökar sitt sortiment – ​​nya kategorier och produkter.

19.06.2025Designbase.se

Broste Copenhagen säljer sin andel av Kristina Dam Studio

18.06.2025Designbase.se

3daysi det vackraste solskenet

18.06.2025Designbase.se

3daysofdesign är igång

10.06.2025Designbase.se

Ny VD på F&H

09.06.2025Designbase.se

Ett år av transformation mot en starkare Rosendahl Design Group

05.06.2025Designbase.se

Temu stärker sina insatser mot förfalskade produkter

04.06.2025Designbase.se

Fyra megatrender kommer att öka komplexiteten för företag år 2025

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023