Sthlm Bean to Bar

Ny svensk hantverkschoklad

Gustaf Mabrouk är den yngsta deltagaren som någonsin ställt upp i, samt vunnit, den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor, som 19-åring. Efter att ha bott och varit verksam i New York under flera år är Gustaf nu tillbaka i Stockholm och 2015 tog han steget och startade en egen chokladtillverkning Sthlm Bean to Bar, som premiärlanserades i butik under våren 2017. Gustaf är en av de få svenska chokladtillverkare som finns idag och med chokladen han gör vill han visa att Sverige är med i den globala bean to bar-revolutionen som har tagit världen med storm. Chokladen framställs på ett hantverksmässigt sett, i små serier och med fokus på att använda noga utvalda kakaobönor från kakaoproducenter runt om i världen, som odlar sin kakao på ett hållbart sätt. Sthlm Bean to Bar innehåller endast kakaobönor, kakaosmör och socker - och utesluter därmed ingredienser som syntetiska smak- och konstensgivare. 

-JBE

Relaterat innehåll

17.09.2025Global Design Partner

Sponsrad

Global Design Partner skapar framgång för starka varumärken

10.09.2025Designbase.se

Salling skriver historia och öppnar sina dörrar i Köpenhamn

02.09.2025Designbase.se

Bolig Mad Design-mässan expanderar

01.09.2025Designbase.se

Ny analys: Danmark har förlorat tusentals butiker

22.08.2025Designbase.se

Teamtronic stärker sin europeiska position

21.08.2025Formland

Sponsrad

Bolig Mad Design mässan utökar med ny upplaga på MCH Messecenter Herning

15.08.2025Designbase.se

Ohlsson & Lohaven förvärvar Hippie de Luxe

11.08.2025Designbase.se

Internationell design på jakt efter flexibilitet

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023