Stekpannan som tål allt

Mosaic-serien samlar alla de bästa egenskaperna och utmärker sig genom den hårda keramiska beläggningen – helt fri från PFAS – där du tryggt kan använda alla former av köksredskap, även i metall.

Eva Trio Multi Mosaic.

16.08.2023

Sponsrad

EVA SOLO

Oavsett om det står entrecôte eller grönsaksbiffar på menyn handlar det om att få till den perfekta stekytan, så att måltiden är full av goda smaker när nära och kära samlas runt middagsbordet. Med Mosaic – den nya serien stekpannor och sauteusepannor – drar Eva Solo nytta av alla sina erfarenheter sedan det första Eva Trio-kokkärlet såg dagens ljus 1977. Mosaic-serien samlar alla de bästa egenskaperna och utmärker sig genom den hårda keramiska beläggningen – helt fri från PFAS – där du tryggt kan använda alla former av köksredskap, även i metall. Mosaic är det perfekta valet för matentusiaster som vet att bra redskap gör stor skillnad.

Oumbärlig allround-stekpanna med banbrytande keramisk beläggning som gör pannan enastående slitstark. Pannans unika mosaikmönster består av rostfritt stål i toppen och keramisk Slip-Let®-beläggning i botten och tål metallredskap. Beläggningen gör det möjligt att minska mängden fett, ger den perfekta stekytan och gör rengöringen enkel. Stekpannan har en konstruktion i 3 lager som säkerställer optimal värmefördelning och en hård utsida står emot slitage och användning. Storleken 24 eller 28 cm är lätt att hantera. Använd pannan till allt från stekt ägg till köttfärs- och grönsaksbiffar. Pannan tål ugn, upp till 400 °C, och passar på alla värmekällor inklusive induktion.

Mer av...

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Få bakverken att släppa formen

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Alla kök förtjänar en slitstark soppgryta i rostfritt stål

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Den ikoniska EVA-vågen har kommit ner från väggen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Som träd i skogen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Beige är inte bara beige!

17.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Finmaskig sil med många användningsområden

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023