Som träd i skogen

När designern Hans Thyge skapade den nya Emendo-serien för Eva Solo fann han inspiration hos den största designern av dem alla: Naturen

Emendo lampor.

18.08.2023

Sponsrad

EVA SOLO

När designern Hans Thyge skapade den nya Emendo-serien för Eva Solo fann han inspiration hos den största designern av dem alla: Naturen. Han föreställde sig ett majestätiskt träd som stolt höjer sig över skogen med sina djupa rötter, kraftiga stam och gröna krona. Precis som trädet, som av naturen skalar bort allt onödigt, blev utvecklingen av lamporna en strävan efter att komma till kärnan och eliminera det överflödiga. För att hedra designprocessen fick lamporna namnet Emendo, som betyder "att förbättra" på latin. 
 
Emendo-serien är en ren och kompromisslös fusion av design och funktionalitet. Lamporna är vackra i sin enkelhet, lätta att använda och utrustade med energibesparande LED-teknik. De har till och med extra funktioner; en av lamporna är bärbar och sladdlös, medan en annan har en inbyggd trådlös mobilladdare. Med tre ljusstyrkor och en praktisk storlek kan lamporna användas i hela hemmet. Med sin moderna, minimalistiska look och vackra, harmoniska form är Emendo det perfekta valet för dig som vill komplettera nordisk inredning och livsstil. 
 
Emendo är tillverkad av aluminium, plast och stål. Lamporna finns i färgerna: Cloud, Emerald och Black.
 
Emendo-serien omfattar tre varianter: en bordslampa, en lampa med inbyggd trådlös QI-laddare för din mobiltelefon och en trådlös, bärbar batteridriven lampa.

Bordslampan kan användas på arbetsbänken, i hallen eller på bokhyllan - var som helst i hemmet där det behövs både funktionellt och dekorativt ljus. Den är lättmanövrerad med en touchfunktion på basen och lampan är dimbar med tre ljusstyrkenivåer. Mått: Höjd 39 cm, diameter 24 cm.

Lampan med den inbyggda trådlösa laddaren ser till att du alltid har enkel och tillgänglig mobil laddning nära till hands. Lampan är därför idealisk för nattduksbordet och i arbetsrummet eller barnrummet. Den manövreras enkelt med touchfunktionen på stången och lampan är dimbar med tre ljusstyrkenivåer. Strömförsörjning ingår. Mått: Höjd 29 cm, diameter 13 cm.
-
Låt den sladdlösa Emendo lysa upp ett mörkt hörn i vardagsrummet, lys upp soffan, ge läsljus på nattduksbordet - eller ta med lampan ut på terrassen och lägg till lite extra glöd på kvällen. Lampan med energibesparande LED-teknik kan dimmas till tre ljusstyrkor och lyser med full ljusstyrka i upp till 11 timmar på bara en laddning. Lättmanövrerad med en touchfunktion på lampans bas. Laddas via en USB-C-kabel. Mått: Höjd 29 cm, diameter 13 cm.

Mer av...

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Få bakverken att släppa formen

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Alla kök förtjänar en slitstark soppgryta i rostfritt stål

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Den ikoniska EVA-vågen har kommit ner från väggen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Som träd i skogen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Beige är inte bara beige!

17.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Finmaskig sil med många användningsområden

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023